Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ... Η δύναμη μας ήταν και παραμένει η καθαρότητα θέσεων, απόψεων και επιχειρημάτων.

Διαπιστώνοντας ότι οι γνωστοί άγνωστοι "ξαναχτύπησαν" διαδικτυακά με απαράδεκτα ,κατάπτυστα και  Γκαιμπελικής  έμπνευσης υπονοούμενα περί διασύνδεσης μας με συγκεκριμένο ακραίο πολιτικό χώρο, τους επισημαίνω ότι:

Η πορεία τόσο η δική μου όσο και της ΠΕΑΛΣ, που είχα την τιμή να εκπροσωπώ ως Πρόεδρος τα τελευταία επτά χρόνια, υπήρξε πάντοτε διαυγής.

Ουδέποτε συνδέσαμε την λειτουργία και δράση μας, στηριζόμενοι από οποιοδήποτε πολιτικό χώρο ή κόμμα και αυτή ήταν μια επιλογή που όλα τα μέλη των ΔΣ που είχα την τύχη να συνοδοιπορώ όλα αυτά τα χρόνια, υπηρετήσαμε με συνέπεια.


Δεν το είχαμε και δεν το έχουμε ανάγκη, όντας αυτόφωτοι και όχι ετερόφωτοι .

Η δύναμη μας ήταν και παραμένει η καθαρότητα θέσεων, απόψεων και επιχειρημάτων.

Η αντίληψη μας για το συνδικαλίζεσθαι δεν μας επέτρεπε εκπτώσεις και συμβιβασμούς στο όνομα οιασδήποτε εξουσίας.

Η στάση αυτή γνωρίζουμε ότι πάντα ενοχλούσε, ιδιαίτερα δε όσους έχουν μάθει να λειτουργούν γονατιστοί και έρποντες γλείφοντας την μπότα του αφέντη, που τους χαρίζει καθρεφτάκια.

Δυστυχώς για τους τελευταίους….. όλοι γνωριζόμαστε.

Συνδικαλιστικές σκιές και σκελετοί ήταν…. και θα παραμείνουν…..

Στα "τέσσερα" ……και αλλάζοντας χρώματα ως χαμαιλέοντες….. έτσι έμαθαν, έτσι τους έμαθαν, έτσι θα πορευτούν, μόνοι πλέον, ανάξιοι οποιασδήποτε αναφοράς.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.ΣΑΙΤΑΚΗΣ

τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->