Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ: Στην κορυφή της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας το Λιμενικό.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Η χθεσινή ευρείας κλίμακας επιχείρηση των στελεχών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η απολύτως συντονισμένη, από αέρα, στεριά και θάλασσα, γιγαντιαία αυτή επιχείρηση, καταδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την αλτρουιστική διάθεση που επιδεικνύουν τα στελέχη του Σώματος – τα οποία καθημερινά δίνουν μάχες – σε πολλαπλά μέτωπα ευθύνης, με υπερβάλλοντα ζήλο (φύλαξη θαλασσίων συνόρων της Ε.Ε. και της χώρας, μεταναστευτικό, πάταξη οργανωμένου εγκλήματος, προστασία θαλασσίου περιβάλλοντος, ασφάλεια ναυσιπλοΐας, έρευνα και διάσωση κλπ).


Εκφράζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν και συνέβαλλαν στην θετική έκβαση αυτής της δύσκολης πραγματικά επιχείρησης, διακινδυνεύοντας την ζωή τους στο καθήκον, γιατί εμείς πραγματικά γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι ένα τόσο μικρό σε έμψυχο υλικό και μέσα σε σχέση με το αντικείμενο και τις αρμοδιότητές του Σώμα, καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας από το κοινωνικό σύνολο.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->