Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

κ.κ. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΑΡΧΗΓΕ, Α ΥΠΑΡΧΗΓΕ, ΚΥΡΑΝΗ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ , ΤΣΙΑΝΟ ..... ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΟΛΑ ΚΑΛΑ ?

 ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ


κ.κ. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΕ,   ΑΡΧΗΓΕ, Α ΥΠΑΡΧΗΓΕ, ΚΥΡΑΝΗ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ , ΤΣΙΑΝΟ .....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ? 
Αν κρίνουμε από την παρακάτω απόφαση του μεγάλου μας ΥΠΟΥΡΓΟΥ σίγουρα όλα είναι καλά ιδιαίτερα για εσάς ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΑΛ. κ. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΕ , έτσι δεν είναι ?!!!!
Το ίδιο καλά θα είναι και για τους κ.κ. ΚΥΡΑΝΗ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ , ΤΣΙΑΝΟ που κατάφεραν να εξυπηρετήσουν...... τον κ. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟ αλλά και τη μεγάλη συνδικαλίστρια λίγων ετών ΛΦ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΑ που θα χάσουν από την Ηγουμενίτσα οι συνάδελφοι της , αν και δεν την είχαν δει αρκετά καθώς ήταν μόνιμα στα γραφεία της ΠΟΕΠΛΣ με τους κ.κ. ΚΥΡΑΝΗ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ , ΤΣΙΑΝΟ και έλυνε τα προβλήματα του προσωπικού του ΛΣ συχνά με τον κ. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟ . 
Κ.Κ. ΑΡΧΗΓΕ, Α ΥΠΑΡΧΗΓΕ σίγουρα είναι όλα καλά και για εσάς μιας και την παραγγελία την εκτελέσατε οπότε πήρατε ένα συν  .....
Μάλιστα μας έκανε εντύπωση πως δεν αποσπάσατε 5 χρονια στη ΔΑΛ και τους αξιόλογους συναδέλφους συνδικαλιστές κ.κ. ΚΥΡΑΝΗ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ , ΤΣΙΑΝΟ ....αλλά μάθαμε ότι προτίμησαν  να μην εγκαταλείψουν τις θέσεις τους ο ΚΥΡΑΝΗΣ στο ΒΟΛΟ      για να αθλείται στο πόλο και να συμμετέχει σε θεατρικες παραστάσεις ως ηθοποιός , ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ στην ΠΑΤΡΑ να λύνει και να χαιρετά το σκάφος που υπηρετεί όταν αυτό εχει περιπολία και όταν γυριζει να το καλωσορίζει , ο κ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ είναι τόσο απαραίτητος στο υγειονομικό που δεν πατά ποτέ , τον έχουν μόνο για τα σοβαρά θέματα του γρ. υγειονομικού , ο κ. ΤΣΙΑΝΟΣ μάθαμε οτι χθες τοποθετήθηκε σκοπός στην εσωτερική πύλη μαζί με τον κ. ΒΟΡΙΑ .
Σε οτι αφορά την 5ετη αποσπαση της ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΣΝΔ ΑΞ  κ. ΠΡΕΚΑ Φ. ασχολίαστη  ...!!

Συμπέρασμα: ΚΟΙΝΩΣ , ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ...!!!
ΛΥΠΗΡΟ,  ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ....!!!
Θα επανέλθουμε ...
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->