Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Αναδρομική επιστροφή των «λάθος» κρατήσεων υγειονομικής περίθαλψης αποστράτων
★ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
★ ΜΕ ΦΟΡΟ 20% Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.
★ Τα ποσά επιστροφών στο Δημόσιο ανέρχονται σε 95,7 εκατ. για 382.973 συνταξιούχους και αφορούν το διάστημα από 1ης/10/2013 ως 30/6/2016, σύμφωνα με το έγγραφο του υπ. Οικονομικών που αποκαλύπτει ο «Ε.Τ.».Κλείδωσαν τα αναδρομικά για 382.973 συνταξιούχους Δη­μοσίου και ως τηνΠαρασκευή 10 Νοεμβρίου αναμένεται να έχουν «περαστεί» στην ΗΔΙΚΑ όλα τα ποσά από την αναδρομική επιστροφή των «λάθος» κρατήσεων στην εισφορά ασθενείας τόσο για τους 382.973 του Δημοσίου όσο και για 900.000 με 1 εκατ. συνταξιούχους που τα δι­καιούνται από τα Ταμεία του ιδιωτικού τομέα, δηλαδή ΙΚΑ, NAT, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ, τραπεζών, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, καθώς και της Τραπέζης της Ελλάδος.


Στο σύνολο τα αναδρομικά αφορούν πάνω από 1,3 εκατ. συνταξιούχους με κύρια σύνταξη ή και με άθροισμα συ­ντάξεων (κύρια, επικουρική ή μέρισμα) πάνω από 1.000 ευρώ.

Στα αναδρομικά αναλογεί φόρος 20% σύμφωνα με έγγραφο της ΗΔΙΚΑ. Τα ποσά των επιστροφών που δημοσιεύει ο «Ε.Τ.» σε ειδικά επε­ξεργασμένο πίνακα με τις πληρωμές που ετοιμάζονται περιλαμβάνουν την εισφορά ασθενείας που επιβαλλόταν στην αρχική - μικτή σύνταξη πριν από την αφαίρεση των περικοπών του Μνημονίου και την εισφορά που θα έπρεπε να υπολογιστεί στη σύνταξη μετά τις μειώσεις.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση στην παρακάτω φωτό:

ΠΗΓΗ: staratalogia.blogspot.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->