Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ....της ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με απαράμιλλη γραφικότητα ο προσωρινός πρόεδρος της ΕΠΛΣΑΠΝ Κύριος τσατσουλής καθώς και ο Γ.Γ. Κύριος Τσιάνος σε μια στιγμή παραλογισμού χωρίς να έχουν πού να καταλογίσουν την ανυπαρξία τους, την αδιαφορία τους, την έλλειψη συναδελφικής αλληλεγγύης επιτίθενται με αήθη τρόπο στον εαυτό τους και εγκαλούν τους ίδιους για το γεγονός ότι αν και έπρεπε ως η μεγαλύτερη Ένωση της Ομοσπονδίας και κατέχοντας μέχρι και χθες ο μεν πρόεδρος της ένωσης Αττικής και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κύριος τσατσουλής αθανάσιος, ο δε Γ.Γ. της ένωσης και Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Κύριος Τσιάνος Παναγιώτης δεν επέδειξαν την απαιτούμενη προσοχή και ευαισθησία προκειμένου να διασφαλίσουν τα τέκνα των δεκαέξι συναδέλφων οι οποίοι δοκιμάζονται οικονομικά όπως όλα τα στελέχη Λιμενικού Σώματος.


Επιστεγαστικά να τονίσουμε ότι οι εγγραφές για τον παιδικό σταθμό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιούνται κατά το μήνα Ιούνιο, ωστόσο γεννιούνται εύλογα ερωτήματα γιατί τώρα και όχι τότε;


Δυστυχώς αποδείχτηκε στους συναδέλφους μας και όχι σε εμάς, ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την ήττα σας στην Ομοσπονδία και μεταφέρετε την ανησυχία σας και την συνδικαλιστική σας ύπαρξη στην ένωση Αττικής και όχι μόνο.


Εν κατακλείδι δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η προσπάθεια ορισμένων συναδέλφων και μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Αττικής, ότι δεν αμαυρώνονται και με στεντόρεια φωνή δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ο Βρεφονηπιακός Σταθμός λειτουργεί και θα λειτουργεί παρά τις ενέργειες μεμονωμένων, οι οποίοι προσπαθούν να γίνουν τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία του σταθμού.ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ Γιώργος
ΜΠΕΗ Χαρά
ΚΟΥΖΗΣ Βασίλειος
ΖΕΝΤΕΦΗΣ Αργύρης
ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ Δημήτριος
ΜΑΡΚΑΚΗΣ Ιωάννης


 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->