Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ Τι περιλαμβάνει το ν/σχ για το κοινωνικό μέρισμα-Ψηφίζεται την ΠέμπτηΓια το σχέδιο νόμου ακολουθείται η διαδικασία του κατεπείγοντος και την Πέμπτη να ψηφιστεί στη Βουλή

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος και αναρτήθηκε στον ηλεκτρονικό τόπο της Βουλής

Για το σχέδιο νόμου ακολουθείται η διαδικασία του κατεπείγοντος ώστε την Πέμπτη να ψηφιστεί στη Βουλή


Αναμένεται να συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή αύριο Τετάρτη και να εισαχθεί την Πέμπτη στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, η δημοσιονομική υπεραπόδοση για το τρέχον έτος ανέρχεται σε 1,4 δισ. ευρώ και μετά από συνεννόηση με τους εταίρους, από το ποσόν της υπεραπόδοσης θα διατεθούν 720 εκατ. ευρώ ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ακατάσχετη και αφορολόγητη, σε 3,4 εκατομμύρια πολίτες, με κριτήρια εισοδηματικά, περιουσιακά και οικογενειακής κατάστασης.

Για την επιστροφή της παράνομης παρακράτησης εισφορών υγείας από συνταξιούχους για το διάστημα από 1η Ιουνίου 2012 έως και 30 Ιουνίου 2016, θα δοθούν 315 εκατ. ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν μαζί με τις συντάξεις του Δεκεμβρίου στους δικαιούχους.

Επίσης 360 εκατ. ευρώ θα δοθούν στη ΔΕΗ για την κάλυψη του κόστους Υπηρεσιών Κοινωνικής Ωφελείας, που χρεώνονται στους λογαριασμούς.
Δείτε όλο το νομοσχέδιο «Διανομή Κοινωνικού Μερίσματος και άλλες διατάξεις»
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->