Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

UPDATE:ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Ν ....ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΛΣ!Επειδή σε προηγούμενη ανάρτηση μας αναφέρθηκε η μη συμμετοχή της ΠΕΑΛΣ στη σύσκεψη με τον Υπουργό ,ενημερώνουμε ότι από την πλευρά του σωματείου αν και δεν προσκλήθηκε παρευρίσκετο το μέλος του ΔΣ της ΠΕΑΛΣ Αντιπλοίαρχος Γραβάνης.....που είχε προσκληθεί ως υπηρεσιακός παράγων...!

............................................................................................................ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Ν ....ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΛΣ!


Μαθαίνουμε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το Σχέδιο Νόμου του ΥΝΑΝΠ με τη συμμετοχή της ΠΟΕΠΛΣ ,εκπροσώπων των πολιτικών υπαλλήλων και υπηρεσιακών παραγόντων ,στην οποία σύσκεψη δεν προσκλήθηκε η ΠΕΑΛΣ αλλά όπως γνωρίζουμε ούτε και η φυσική ηγεσία.


Η μη πρόσκληση της ΠΕΑΛΣ δεν μας εξέπληξε,γνωστή εξάλλου είναι η αγάπη του Αξιότιμου κυρίου Κουρουμπλή για το σωματείο και κατά συνέπεια των Αξιωματικών τους οποίους και εκπροσωπεί.


Έκπληξη όμως είναι η μη πρόσκληση του Αρχηγού του ΛΣ και μάλιστα για ένα ζήτημα τόσο κρίσιμο για τον Οργανισμό και τα στελέχη του.


Ο θεσμός του Αρχηγού είναι πέρα και πάνω από όλα!


Ουδείς έχει το δικαίωμα να απαξιώνει τον θεσμό.Στην περίπτωση που εκείνος που τον υπηρετεί δεν απολαμβάνει πλέον της εμπιστοσύνης του,απλά τον αντικαθιστά.........


Όπως πληροφορούμαστε ο Αρχηγός είναι σφόδρα ενοχλημένος από την στάση του Υπουργού.


Φαίνεται πλέον καθαρά ότι οι σχέσεις των δύο, περνά στην εποχή των παγετώνων......
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->