Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

UPDATE: ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Υποψήφιος με την "ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ" - ΚΕΠΙΧ/ΛΣ


Ονομάζομαι ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ Αθανάσιος και φέρω τον βαθμό του ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗ Λ.Σ εκ Λ/Φ (ΜΑ΄ σειρά) υπηρετώ στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ απο το 2001, γεννήθηκα και μεγάλωσα στις ΣΕΡΡΕΣ και είμαι έγγαμος με δύο τέκνα.

Κατά την διάρκεια της Θητείας μου στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ έχω υπηρετήσει στο Λ/Χ ΣΑΜΟΥ, Κ.Λ/Χ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Κ.Λ.ΠΕΙΡΑΙΑ/Λ/Φ ΞΑΒΕΡΙΟΥ-Β' Λ/Τ, ΚΕΣΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ και τώρα στο ΚΕΠΙΧ/ΛΣ.

Ασχολούμαι για πρώτη φορά με τον συνδικαλιστικό μας φορέα χωρις βέβαια να στερούμαι συνδικάλιστιών απόψεων και γνώσεων και είμαι υποψήφιος του εκλογικού συνδυασμού “ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ” ως Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Καλούμαστε σε μια δύσκολη για τον τόπο συγκύρια να αναλάβουμε ευθύνες που ίσως δεν μας αναλογούν, αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη ιδίως στις προσπάθειες μας να βρούμε λύσεις για το κοινό καλό (και όχι για μια μερίδα συναδέλφων) γιατί αυτός είναι κατά την γνώμη μου ο ρόλος του συνδικαλισμού.

Με αυτά τα πιστεύω και αυτές τις ανησυχίες θέτω υποψηφιότητα και νιώθω επιβεβλημένη την ενασχόλιση με τα κοινά την συγκεκριμένη περίοδο. Συνάδελφοι μην ξεχνάτε ότι ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ".

Ετικέτες limenikanea.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->