Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΛΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ


Από που να ξεκινήσουμε , από τα ορθογραφικά λάθη , το συντακτικό , το ύφος ....!

Μήπως να μας πείτε ποια ακριβώς συνεργασία έχετε με το ΚΛΧΑΝΙΩΝ , σε τι είναι αρωγός και τι σημαίνει συμπαραστάτης .?

Γιατί αφού η εκδήλωση γίνεται από κοινού, η ανακοίνωση δεν έχει και τη σφραγίδα του ΚΛΧΑΝΙΩΝ ?

Η Λαχειοφόρος αγορά και η αγορά δώρων έχουν κάποιες διαδικαστικές διοικητικές και οικονομικές προϋποθέσεις , θα τηρηθούν ?
Το Ρέθυμνο και η εμποροπλοιάρχων συμμετέχουν ?

Είναι δυνατόν η ΕΠΛΣ να ζητά και ο Λιμενάρχης να συμφωνεί , τα μέλη να δηλώνουν συμμετοχή και ηλικίες και ονόματα των τέκνων , στους προϊστάμενους των υπηρεσιών του ΚΛΧΑΝΙΩΝ ?

Είναι δυνατόν η ΕΠΛΣ να ζητά και ο Λιμενάρχης να συμφωνεί , οι συμμετοχές περιέλθουν στο γρ. Κ. Λιμενάρχη και να ορίζεται η γραμματέας του Λιμενάρχη για την συγκέντρωσή τους και μάλιστα με μέριμνα των προϊσταμένων της κάθε Υπηρεσίας?ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΠΛΣ ΔΥΤ. ΚΡΗΤΗΣ σε συνεργασία με το Κ.Λ. ΧΑΝΙΩΝ θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση τη ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 στο πολυχώρο ψυχαγωγίας MEGA PLACE στο Βλητέ Σούδας Χανίων και σας καλεί να παρευρεθείτε μαζί με τα παιδιά σας.
   Στην εκδήλωση θα προσφερθεί καφές με βουτήματα, ατομικό παιδικό μενού και ποικιλία κρεατικών ανά πέντε άτομα για τους ενήλικες. Το παιδικό μενού καθώς και τα ατομικά δώρα για τους μικρούς μας φίλους θα είναι δωρεάν και θα επιβαρύνουν την Ένωση, ενώ για τους ενήλικες θα ανέρχεται στο ποσό των 5 Ευρώ. Το κόστος για παιχνίδι bowling για τα παιδιά θα ανέρχεται στο 1 Ευρώ κατόπιν προσφοράς του πολυχώρου ψυχαγωγίας MEGA PLACE. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα.
   Ευχαριστούμε πολύ την ηγεσία του Κ.Λ. ΧΑΝΙΩΝ η οποία είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε όλες τις προσπάθειες και εκδηλώσεις της Ένωσης.
    Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή έως τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στους προϋσταμένους της κάθε Υπηρεσίας σας, δηλώνοντας ηλικίες και ονόματα των τέκνων σας ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην αγορά των δώρων και στην οργάνωση της εκδήλωσης. Οι συμμετοχές περιέλθουν στο γρ. Κ. Λιμενάρχη και συγκεκριμένα στη συνάδελφο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ με μέριμνα των προϋσταμένων της κάθε Υπηρεσίας.
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ           ΠΑΛΑΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->