Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ FB ΤΗΝ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ  ΚΥΡΑΝΗ !

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕ "ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ" ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ. ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. 

ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ "50%" ΚΑΙ "ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ", ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ. 

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΑΤΕ,ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΩΣ ΑΝΔΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ ΩΣ ΑΛΛΗ "ΜΟΡΗ ΠΑΡΘΕΝΑ". 

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 7500 ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ "ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΡΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...................", ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.

 ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->