Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ..ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Συνάντηση του ΥΝΑΝΠ με εκπροσώπους του ΔΣ των Σπουδαστών της ΑΕΝ Ασπροπύργου
Aν ειναι δυνατόν ,,,,, ο κ. Κουρουμπλής είπε σε σπουδαστές των ΑΕΝ οτι στόχος της κυβέρνησης είναι μόλις η χώρα βγει από τα μνημόνια να συσταθούν νέες θέσεις καθηγητών στις ΑΕΝ !!!!!!!! 

Αφήνουμε ασχολίαστο οτι πιστεύει ότι και απο τα μνημόνια θα βγούμε και οτι τότε θα είναι και κυβέρνηση και σχολιάζουμε μόνο την εικόνα με την ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ : ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ , MAS ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΩΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ !!!!!!!
Γρ. Μ.Μ.Ε και ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Δημοσιεύθηκε από mme την Δευ, 04/12/2017 Ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της ΑΕΝ Ασπροπύργου έθεσαν στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δύο εκπρόσωποι του Δ.Σ. των σπουδαστών, οι κκ. Δημήτρης Μανίνης και Παναγιώτης Σαρδέλης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο ΓΓ Ναυτιλίας Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός, ο Διευθυντής της ΔΕΚΝ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Στυλιανός Μπέλλας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι εκπρόσωποι των σπουδαστών μαθητών ζήτησαν προσλήψεις μονίμων καθηγητών και ναυτοδιδασκάλων, προμήθεια των Σχολών με αναλώσιμα και πάσης φύσεως εξοπλισμό (κουμπάσα, διπαράλληλους κλπ) και αναφέρθηκαν στο ζήτημα της σίτισης, των τιμών του νέου κυλικείου, καθώς και στην έλλειψη συγγραμμάτων για κάποια από τα μαθήματα, γεγονός που επιβαρύνει τους σπουδαστές με το κόστος των φωτοτυπιών. Σημείωσαν τις δυσκολίες με την συγκοινωνία και την δωρεάν μετακίνησή τους, τις δυσκολίες με το εκπαιδευτικό ταξίδι και αναφέρθηκαν στην εκμετάλλευση των χώρων των Σχολών για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες. Επιπλέον αυτών, οι σπουδαστές ζήτησαν την ενσωμάτωση των θεωρητικών μαθημάτων της Σχολής Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων στα προγράμματα των ΑΕΝ.

Ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ότι μετά την κατάργηση των οργανικών θέσεων των καθηγητών από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, το Υπουργείο καλύπτει τα κενά με τις προσλήψεις ωρομισθίων οι οποίες φέτος ήταν αυξημένες κατά 20%. Σημείωσε ότι από το 2009 δεν είχε γίνει πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού και ότι το 2016 βγήκε προκήρυξη για 17 θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού («Ναυτοδάσκαλοι») στις ΑΕΝ. Όπως είπε, την Άνοιξη του 2017 υπεγράφη η πρόσληψή τους, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογή τους.

Ο κ. Κουρουμπλής πρόσθεσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μόλις η χώρα βγει από τα μνημόνια να συσταθούν νέες θέσεις καθηγητών. Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έδωσε οδηγίες για την αντιμετώπιση των ζητημάτων εξοπλισμού και ανέθεσε στον Αρχιπλοίαρχο Μπέλλα να κάνει αυτοψία στην Σχολή.

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->