Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ του Επικεφαλής της Ισλανδικής Ακτοφυλακής στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 


Ο Επικεφαλής της Ισλανδικής Ακτοφυλακής, Υποναύαρχος Georg Kr. LARUSSON πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο ΡΑΠΤΗ, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο Ακτοφυλακών
.

Ο Επικεφαλής της Ισλανδικής Ακτοφυλακής, συνοδευόταν από επιτελικά στελέχη της Ισλανδικής Ακτοφυλακής, ενώ από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος ΚΛΙΑΡΗΣ, o Γενικός Επιθεωρητής του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχος Λ.Σ. Αθανάσιος ΝΤΟΥΝΗΣ και επιτελικά στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Επικεφαλής της Ισλανδικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκε εκτενώς, μεταξύ άλλων, για το ζήτημα των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, τον υφιστάμενο επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και για τα θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Παράλληλα εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες για τη σημαντική συνδρομή του Ισλανδικού αεροσκάφους στη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος και την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας & Διάσωσης και στα γραφεία των Συνδέσμων του Frontex (Frontex Liaison Office).Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr
Σχετικά αρχεία:
12131245.doc
isl_a.jpg
isl_b.jpg
isl_c.jpg
isl_d.jpg
isl_e.jpg
isl_f.jpg
isl_g.jpg
isl_h.jpg
isl_last.jpg
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->