Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ : Η Ριβιέρα των φτωχών και μεταναστών..και ο Συντονιστής Νεκτάριος Σαντορινιός..ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

Αθηναϊκή Ριβιέρα: Η Ριβιέρα των φτωχών και μεταναστών..

Ο επικεφαλής του Συντονιστικού, ενός οργάνου που δεν προβλέπεται από καμιά διάταξη νόμου, χθες στη φιέστα παράδοσης κάποιων ακτών της πληγείσας οικολογικά Σαλαμίνας, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός μεταξύ άλλων δήλωσε:


«……………..Αν πραγματικά συγκρίνει κανείς το αποτέλεσμα που βλέπουμε αυτή τη στιγμή, με την εικόνα που είχαν οι παραλίες μετά τις πρώτες μέρες του ναυαγίου, τότε μπορεί να καταλάβει ότι πρόκειται για ένα μικρό θαύμα που συντελέστηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα……. Έχει ήδη καθαριστεί εξολοκλήρου η Αθηναϊκή Ριβιέρα και έχει επιτυχώς λάβει χώρα η ναυαγιαίρεση.
……………»


Ασφαλώς, οι αδυνατούντες να πάνε διακοπές γέροντες και  φτωχά λαϊκά στρώματα αλλά και  οι μετανάστες από τις Φιλιππίνες, την Αλβανία, το Πακιστάν και άλλες χώρες της Ανατολής  που κάνουν το μπανάκι τους στα Βοτσαλάκια, τα βράχια της Πειραϊκής, στο Εδεμ και τον Άγιο Κοσμά θα αισθάνθηκαν πραγματικά ότι αποτελούν την Ανώτερη Τάξη της χώρας…. 

 Αισθάνθηκαν και αυτοί ότι είναι κάτι σε αυτήν την κοινωνία  ……….και ότι αυτό τους αναγνωρίζεται….  Ριβιέρα  σου λέει…

Είμαστε βέβαιοι ότι, ο Συντονιστής(?) δεν θα πάει για μπάνιο σε αυτές τις περιοχές, όπως δεν πάνε και οι ευκατάστατοι των περιοχών αυτών…. 

Σε άλλα μέρη θα συναντηθούν με τον κ. Συντονιστή, εκεί….. που δεν υπάρχουν ταξικές διαφορές…… και ο τουρισμός και το χρήμα μας ενώνει….

Έτσι όλοι αυτοί που κάνουν το μπάνιο τους στις περιοχές αυτές θα πρέπει να χρωστούν ευγνωμοσύνη στον κ. Υφυπουργό διότι οι περιοχές αυτές αν και είναι  σαν την Ριβιέρα αυτός δεν άφησε το ταξικό μίσος να τον αποτρέψει να βάλει τα συνεργεία να τις καθαρίσουν…..

Ο Υπουργός και Υφυπουργός της αριστεράς που συγχωρεί και βοηθά στο τέλος τον ταξικό αντίπαλο συνταξιούχο, άνεργο, εργαζόμενο μετανάστη κ.λ.π.

κ. Υπουργοί σας ευχαριστώ που μου ανεβάσατε το ηθικό και μια φορά ένοιωσα και εγώ ότι είμαι  κάποιος…

Με απέραντο σεβασμό και εκτίμηση
 στον αταλάντευτο αριστερό σας λόγο

Ένας  ηλίθιος πολίτης
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->