Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

ΣΟΚ ! Στην Φρουρά Πρώην Πρωθυπουργού Ήταν Ο Αυτόχειρας Αστυνομικός Που Σκότωσε Την Οικογένεια Του (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. Αστυνομικός που ήταν στην φρουρά πρώην πρωθυπουργού, σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του και την πεθερά του. Στην συνέχεια έστρεψε στον εαυτό του το όπλο και αυτοκτόνησε


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα όταν κλήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας που τους αναζητούσαν από το πρωί αλλά δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν.

Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας 40 χρόνων, Αρχιφύλακας στον βαθμό με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος ήταν τοποθετημένος στην Βουλή και είχε, από το 1996, αποσπαστεί στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.


Σύμφωνα με συναδέλφους του, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και μάλιστα είχε συνοδεύσει το Σαββατοκύριακο τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα, απο όπου επέστρεψε λίγες ώρες πριν απο το μακελειό.

Οι αστυνομικοί, πήγαν στο σπίτι και έπαθαν σοκ. Παραβίασαν την πόρτα και τους βρήκαν όλους νεκρούς. Από τις πρώτες ενδείξεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο αστυνομικός, εκτέλεσε επι της ουσίας την κορούλα του μόλις 4 ετών, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του.

....................................................................................................................................................................

Αυτός Είναι Ο Αστυνομικός Που Δολοφόνησε Την Οικογένεια Του! (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ως έναν κανονικά άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν περιγράφουν συνάδελφοί του τον 43χρονο αστυνομικό που δολοφόνησε την σύζυγό του, την κόρη του 3,5 ετών και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στους Αγίους Αναργύρους.
Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας περίπου 47 χρόνων, Αρχιφύλακας στον βαθμό ο οποίος ήταν τοποθετημένος στην Βουλή, είχε υπηρετήσει στην ένστολη φρουρά του Μαξίμου και τα τελευταία χρόνια είχε αποσπαστεί στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.


Ο αστυνομικός από την Αιτωλοακαρνανία, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και το Σαββατοκύριακο είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα. Επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Αθήνα, σήμερα και αύριο είχε ρεπό.

crashonline.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->