Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

TO ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ... !!!!!!!


 TO ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ... !!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤHN ΕΠΙΜΑΧH ΑNAΡΤΗΣΗ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΜΕΣΩ  FB.

 ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Από e mail αναγνώστη:

Τελικά πόσο δίκιο είχε ο Πυθαγόρας »ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου» !!!!!!!

Ποιός Πλοίαρχος Λ.Σ. ολίγον ημερών σε θέση »ασφαλούς διέλευσης» τα τελευταία έτη θέλει γλείφοντας και ικετεύοντας Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία (αυτός που δεν τους μπορεί ούτε ένα λεπτό και δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους, από τα λεγομενά του) να πάει Δ/ντής και να καπέλώσει αξιόλογο Αξ/κο, διότι δεν μπορεί και να σταθεί μόνος του, απλά για να συμπληρώσει χρόνο διοίκησης?????

Από τα λίγα που γνωρίζω ο συγκεκριμένος όπου έχει πάει, τα έχει κάνει θάλασσα μιάς και γνωρίζει από θάλασσα ο εν λόγω (του εμπορικού ναυτικού βλέπεις) διότι στα σκάφη που υπηρέτησε ακόμη τρέχουν οι συνάδελφοι στα Ναυτοδικεία βγάζοντάς την ουρά του απ’ έξω με βύσμα όπως πάντα (π.χ Ν/Γ 510 κ.λ.π.) κάτι που το δουλεύει απο την αρχή της καριέρας του απο την σχολή του εμπορικού ναυτικού (μεταγραφές απο σχολή σε σχολή) εως και σήμερα φυσικά.

Δεν τελείωνει όμως εκεί ο συγκεκριμένος τάζοντας σε συναδέλφους φύκια για μεταξωτές κορδέλες λόγω της θέσης του (ότι θα τους ρίξει στα μαλακά) συνδικαλίζετε και μαζεύει ψηφαλάκια διότι το χρήμα πολύ εμίσησαν την δόξα ουδείς, να φανταστείτε ότι ούτε οι συνδικαλιστές »φίλοι» του τον θέλουν διότι τον κρέμασαν στα μανταλάκια….. της ιστοσελίδας τους…..

Και ρωτώ τώρα εγώ την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία θα εμπιστευτούν σε έναν τέτοιο Αξ/κό τέτοια νευραλγική θέση σε μία Δ/νση η οποία χρειάζεται έναν Δ/ντή με κύρος και εξειδικευμένη γνώση, όπως έχει ο υπάρχων, σε κάποιων που όλη την ημέρα σουλατσάρει απλά και μαζεύει ψήφους μοιράζοντας κρουασάν και χυμό σε συναδέλφους, απο τα δικά τους λεφτά, για να δείξει ότι συμπάσχει μαζί τους??????

Έλεος πιά λίγη σοβάρότητα δεν βλάπτει έτσι δεν είναι?????

aktofylakionline
 .................................................................................................................................................................

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ
Limenikh Rota
H ΑΠΑΝΤΗΣΗ MOY ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ BLOG aktofylakionline:
"ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ κ.ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟ aktofylakionline και σε ΣΕΛΙΔΕς ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΨΕΥΔΏΝΥΜΑ . ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΠΙΧ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ .
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ BLOG ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ EMAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΩΣ ΠΕΑΛΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ , ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο κ. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ :
κ. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΈΛΗΞΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΡΦΩΝΩ ΤΟΝ κ. ΜΑΡΑΓΚΟ , ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤΑΚΗ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ BLOG ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ , ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ..... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ (ΘΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Ο κ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ Ο κ. ΣΑΙΤΑΚΗΣ) . ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ. "


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ
ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΕΣΜΟΣ……
aktofylakionline / 15 λεπτά ago
Αποτέλεσμα εικόνας για πισωπλατο
Από e mail αναγνώστη:
Γιατί, πρώην και νυν Πρόεδρος Π.Ε.Α.Λ.Σ. καρφώνουν πισώπλατα τον Αντιπρόεδρο στην ιστοσελίδα τους, ότι κανονίζει την μετακίνηση του λόγω καλών σχέσεων με την Ηγεσία???
Βγήκαν τα μαχαίρια εν όψη εορταστικού κλίματος??????
Ο απογαλακτισμός του νυν από τον πρώην φαντάζει ως όνειρο θερινής νυκτός, κινεί τα νήματα και προσπαθεί να φέρει την διάσπαση στο εσωτερικό της Ένωσης για να δείξει για άλλη μία φορά το δυσαναπλήρωτο κενό που έχει αφήσει πίσω του (λέμε τώρα) και αυτός αγρόν αγοράζει!!!
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!!!!!!
....................................................................................................................................................................
 Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ
George Andrew Maragos προς Giorgios Andrew Maragos Αντιπρόεδρος ΠΕΑΛΣ...
Δημοσιεύματα από ανώνυμα blog τα οποία κατονομάζουν άτομα τα οποία ουδέποτε συμμετείχαν σε πράξεις οι οποίες με έβλαψαν ,όπως πίσω μαχαιρώματα είναι αναληθείς και ψευδείς .....Καταδικαζω κάθε είδους ενέργειες ,και θεωρώ πως θιγούν βάναυσα την τιμή και την υπόληψη μου εκμεταλευόμενοι καταστάσεις για ίδιος όφελος.Καποτε θα έπρεπε κάποιος απ' εμάς που τους ανεχόμαστε τόσο καιρό να τους αποκαλύψουμε ....Προχωρώ δια μέσω του συνηγόρου μου στις προβλεπόμενες εκ το νόμου ενέργειες στην αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικης αστυνομιας ,ειδικότερα όταν διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις ,δημοσιεύονται θέματα τα οποία υπάγονται στην νομοθεσία των προσωπικών και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων....Έπιπροσθετα καλώ τον οποιοδήποτε αν έχει να αποδείξει κάτι για διάπραξη του οποιουδήποτε ποινικού η πειθαρχικού παραπτώματος να το καταγγείλει ....Με εκτίμηση Γιωργος Μαραγκος ....
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->