Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Θλίψη από τον ξαφνικό θάνατο ενός αλιέα που χθες βράδυ βρέθηκε νεκρός 200 μέτρα μακριά από το αλιευτικό του σκάφος.
Θλίψη στην κοινωνία της Χερσονήσου από τον ξαφνικό θάνατο ενός αλιέα της περιοχής που χθες βράδυ βρέθηκε νεκρός 200 μέτρα μακριά από το αλιευτικό του σκάφος.

Ο 56χρονος Κώστας Κ. που διέμενε στην περιοχή και ήταν επαγγελματίαςψαράς, βγήκε χθες στ'ανοιχτά για να ψαρέψει. Η μοίρα όμως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Το σκάφος του προσάραξε σε βραχώδη περιοχή κι εκείνος βρέθηκε νεκρός 200 μέτρα μακριά από αυτό.(Φωτογραφίες από Χερσόνησο News)

Στην όλη επιχείρηση, όταν σήμανε ο συναγερμός για το πτώμα και το σκάφος που είχε παραδοθεί στη μανία των ανέμων, συμμετείχαν συνολικά 4 αλιευτικά σκάφη από τη Χερσόνησο που όμως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο.

Επίσης, συναγερμός σήμανε και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και άμεσα τέθηκαν σε ετοιμότητα το ΠΛΣ 020 μαζί με το διασωστικό σκάφος "Ευρώπη" της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ. Να σημειωθεί ότι έρευνες έγιναν και από την στεριά.

Γ.Π.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->