Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

30η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ & Ε.Ε. ΤΗΣ Ε.Α.Α.Λ.Σ..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ[ΦΩΤΟ]    Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η 30ή ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και η διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Α.Α.Λ.Σ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Σχολής Λιενοφυλάκων στον Πειραιά.
Η μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή των Μελών της ΕΑΑΛΣ στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες, υπήρξε απόλυτα ικανοποιητική και αντιπροσωπευτική.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ύστερα από πρόταση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ. ε.α. Γεωργίου Καλαρώνη εξελέγη ο Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α. κ. Μιχαήλ Μπαλαφούτης, ο οποίος διηύθυνε με επιτυχία τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.
Η Γενική Συνέλευση, με πρόταση του Υποναυάρχου Λ.Σ. εα Καλαρώνη Γ. τίμησε με ενός λεπτού σιγή την  μνήμη όλων των συναδέλφων που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που πέρασε.
Ο κ. Καλαρώνης λαμβάνοντας το λόγο, παρουσίασε τα πεπραγμένα, τον απολογισμό και Ισολογισμό της ΕΑΑΛΣ για το έτος 2017 και ακολούθησε η έκθεση ελέγχου από τον Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής Πλοίαρχο Λ.Σ. εα κ. Άγγελο Τσίρη καθώς και ο προϋπολογισμός του νέου έτους 2018 και η ταμειακή κατάσταση από τον Ταμία Πλοίαρχο Λ.Σ. εα κ. Βικέντιο Ρώτα.
Τα Μέλη της Γενικής Συνέλευσης, στο σύνολό τους, εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους προς το Δ.Σ. της ΕΑΑΛΣ, ενέκριναν τον Ισολογισμό και Απολογισμό του παρελθόντος έτους 2017, τον Προϋπολογισμό του έτους 2018 και ομόφωνα απεφάνθησαν υπέρ της απαλλαγής του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής, πάσης ευθύνης ως προς την διαχείριση των οικονομικών της ΕΝΩΣΗΣ.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και πολλοί συνάδελφοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα που αφορούν όλους τους αποστράτους του Λ.Σ. και της Ε.Α.Α.Λ.Σ. γενικώτερα.
Τέλος ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης,  Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α. κ. Μιχαήλ Μπαλαφούτης, ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τους και μαζί με τις ευχές του ανακοίνωσε τη λήξη των εργασιών της 30ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών της ΕΑΑΛΣ.
Αμέσως μετά κήρυξε την έναρξη των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.
Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, εξελέγησαν με σειρά επιτυχίας οι παρακάτω:
α.- ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
01.- ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ  Βασίλειος του Κυριάκου ΠΧΟΣ  Λ.Σ.  ε.α.
02.- ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ  Σταύρος  του Παναγιώτη  ΑΝΤΡΧΟΣ  Λ.Σ. ε.α.
03.- ΡΩΤΑΣ  Βικέντιος  του Ζώρζου  ΠΧΟΣ  Λ.Σ.  ε.α.
04.- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος του Αθανασίου ΑΝΘΡΧΟΣ  Λ.Σ. ε.α.
05.- ΣΑΪΤΑΚΗΣ  Δημήτριος  του Ανδρέα  ΠΧΟΣ  Λ.Σ. Λ.Σ. ε.α.
06.- ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Αλέξανδρος του Νικολάου ΠΧΟΣ  Λ.Σ.  ε.α
07.- ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  Αθανάσιος του Ιωάννη  ΑΝΘΡΧΟΣ  Λ.Σ. ε.α.
08.- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θεοδόσιος του Κλεάρχου  ΝΧΟΣ  Λ.Σ.  ε.α.
09.- ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ  Νικόλαος του Ανδρέα  ΠΧΟΣ  Λ.Σ.  ε.α
10.- ΜΩΡΑΚΗΣ  Κων/νος του Εμμανουήλ ΥΠΝΧΟΣ  Λ.Σ. ε.α.
11.- ΚΑΛΟΓΕΙΤΩΝ  Παναγιώτης του Σταματίου ΥΠΝΧΟΣ  Λ.Σ.  ε.α.

β.  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 01.- ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ  Παναγιώτης του Γεωργίου ΠΧΗΣ  Λ.Σ. ε.α
02.- ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Εμμανουήλ του Γεωργίου ΠΧΟΣ  Λ.Σ.  ε.α
03.- ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Λεωνίδας  του Ιωσήφ  ΠΧΟΣ  Λ.Σ. Λ.Σ. ε.α.

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->