Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΑΛΣ "Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και συγχαίρουμε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διαχείριση του περιστατικού που αφορά το Φ/Γ πλοίο “ANDROMEDA” ...
Μετά την επιτυχή απομάκρυνση των 410 τόνων εκρηκτικών που εντοπίστηκαν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επιχείρηση του ΛΣ στο Φ/Γ πλοίο “ANDROMEDA” σημαίας Τανζανίας και τη μεταφορά τους από το λιμένα Ηρακλείου με ασφάλεια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και ακολούθως σε στρατόπεδο των Σερρών για την ασφαλή τους φύλαξη , εκφράζουμε την ικανοποίησή μας στον κ. ΥΝΑΝΠ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Π. και στον κ. Αρχηγό ΛΣ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΛΣ ΡΑΠΤΗ Σ. και συγχαίρουμε τον Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ Λ.Σ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ Ι. αλλά και τον Διοικητή της 7ης ΠΕΔΙΛΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΛΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γ. , τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ ΛΣ ΔΟΥΒΗ Β., τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των Ν/Γ 515- ΠΠΛΣ 020, , τους Διοικητές και το προσωπικό Κ.Ε.Α./Κ.Λ. Ηρακλείου και Κ.Ε.Α./Αγίου Νικολάου, καθώς και όλα τα στελέχη του Κ.Λ. Ηρακλείου και του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του ΑΛΣ.


Το εν λόγω περιστατικό και η διαχείρισή του προσθέτει άλλη μια σημαντική επιτυχία του ΛΣ στις ήδη σημαντικές πρόσφατες επιτυχίες μας αλλά και παράδειγμα προς μίμηση ως προς την συλλογικότητα-συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών του ΛΣ ,των συναρμόδιων Υπουργείων -Υπηρεσιών του Δημοσίου - των Σ.Α , των Ε.Δ -Τελωνειακών Αρχών , των τοπικών Άρχων-Υπηρεσιών και λοιπών φορέων αλλά και παράδειγμα ως προς την αντιμετώπιση του από την κοινωνία του Ηρακλείου που αναδεικνύει και την εμπιστοσύνη των πολιτών στο ΛΣ και στην πολιτεία .

Τέλος , συγχαίρουμε τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και τον πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο κ. Φιλιππή Απόλλωνα για την πολύτιμη και έμπρακτη, για άλλη μια φορά , συμβολή τους .

Ευελπιστούμε ότι το συντομότερο θα ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες μεταφοράς των εκρηκτικών που βρίσκονται στο φορτηγό πλοίο «Mekong Spirit», σημαίας Μάλτας το οποίο παραμένει στον κόλπο της Σούδας .


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->