Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Η ΣΕ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ


Όπως είναι γνωστό την Κυριακή 4 Φεβ. 2018 στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.

Συνδιοργανωτές είναι Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά την Υφήλιο, δηλαδή από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη, Αφρική, Μεξικό, Ομογενειακές Οργανώσεις ανά τον κόσμο και φυσικά σύλλογοι από την Ελλάδα.

Στο πλευρό των συνδιοργανωτών συμπαρίστανται οι Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας,Λιμενικού και πολλοί φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό .

Η θεσμική μάλιστα  εκπροσώπηση των Λιμενικών [ΕΑΑΛΣ] από χθες ενημερώνει τα μέλη  ότι στις 4/2/18 και ώρα 13.00 από την πλατεία Καραισκάκη του Πειραιά και από την Γλυφάδα(Αγ.Κων/νος)θα αναχωρήσουν μισθωμένα  Λεωφορεία για την εξυπηρέτηση τους.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στη μεγάλη αυτή εκδήλωση του Ελληνισμού για να διατρανώσουμε προς κάθε κατεύθυνση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Το όνομά της ΔΕΝ εκχωρείται, παραχωρείται, δανείζεται, χρησιμοποιείται από κανένα μη Έλληνα και φυσικά και από το κρατίδιο των Σκοπίων. Δεν μπορεί να υπάρχει η λέξη Μακεδονία στο όνομά του.

Το συλλαλητήριο όπως δηλώνουν οι διοργανωτές είναι ακομμάτιστο και μόνο ελληνικές σημαίες και λάβαρα συλλόγων επιτρέπονται.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->