Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Πως οι Λιμενικοί εξιχνίασαν άμεσα μία πρωτοφανή υπόθεση κλοπής

Στην άκρη του νήματος μίας πρωτοφανούς υπόθεσης κλοπής οχήματος από το εσωτερικό του λιμανιού στο Ηράκλειο, έφτασαν τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, δείχνοντας έτσι ότι τίποτα δεν μένει ανεξιχνίαστο.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα το πρωί της Τρίτης (2/1) όταν ένας ιδιοκτήτης νταλίκας η οποία ήταν φορτωμένη με 15 παλέτες λίπασμα, κατήγγειλε στις Λιμενικές Αρχές ότι το όχημά του είχε κάνει φτερά από την προβλήτα 6 όπου ήταν σταθμευμένο.

Οι Λιμενικοί κινήθηκαν άμεσα και ελάχιστες ώρες αργότερα εντόπισαν το κλεμμένο όχημα στην έξοδο των Αρχανών, όχι όμως και την ποσότητα του λιπάσματος.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του ΚΛΗ, του υλικού από τις κάμερες στο λιμάνι καθώς και από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις έρευνες της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, έφασαν στο επιθυμητό γι'αυτούς αποτέλεσμα το οποίο δεν ήταν άλλο από το να βρουν τις παλέτες με το λίπασμα. Και τα κατάφεραν.

Πηγή ενημέρωσης ανέφερε στο ekriti.gr ότι οι 15 παλέτες που είχαν κάνει φτερά από την νταλίκα, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (3/1) σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου.

Εκεί, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αρνήθηκαν ότι οι παλέτες με το λίπασμα είναι κλεμμένες ωστόσο τα στοιχεία των Αρχών δεν έδιναν περιθώρια αμφισβήτησης κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος ενός 39χρονου για το αδίκημα της κλοπής καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Οι Λιμενικές Αρχές, μετά από αυτή την υπόθεση που δυστυχώς για τους εμπλεκόμενους έληξε άδοξα, στέλνουν το μήνυμα ότι οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια στο μέλλον δεν θα μείνει ανεξιχνίαστη.

Ρεπορτάζ - Γιώργος Ι. Παπαδάκης
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->