Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΛΣ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ!

Η Απάντηση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Λήμνου–Αγίου Ευστρατίου στη συγχαρητήρια επιστολή της ΠΕΑΛΣ μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της κατά την άποψη μου αποτελεί μια πρωτόγνωρη ΘΕΤΙΚΗ στα συνδικαλιστικά δρώμενα του ΛΣ συνδικαλιστική δράση η οποία τιμά το συνδικαλισμό στο ΛΣ , το νέο ΔΣ και τον αξιόλογο συνάδελφο και πραγματικά αγωνιστή συνδικαλιστή , πολλά υποσχόμενο αλλά και εγγυητή ενότητας και προοπτικής της ΠΟΕΠΛΣ ... πρόεδρο της ΕΠΛΣ Λέσβου – Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου κ. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ Φ. .

http://www.peals.gr/2018/01/blog-post_42.html


Απάντηση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου στη συγχαρητήρια επιστολή της ΠΕΑΛΣ. Αριθμ. Πρωτ.: 01/2018

ΠΡΟΣ:

1. Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ κ. ΠΑΣΣΑΚΟ ΣΠ.

2. Γ. Γραμματέα ΠΕΑΛΣ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ Ι.

3. Μέλη Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ


ΚΟΙΝ.:

1. Πρόεδρο ΠΟΕΠΛΣ

2. Μέλη Δ.Σ. ΠΟΕΠΛΣ


Αγαπητέ Πρόεδρε κ. Πασσάκο Σπ., Γ. Γραμματέα κ. Παπαδάκη Γ , μέλη Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ


Σας ευχαριστούμε θερμά και αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για εμάς οι ευχές σας, για την εκλογή μας, αλλά κυρίως στο να επιτύχουμε και να είμαστε χρήσιμοι στους συναδέλφους που μας τίμησαν.

Το γεγονός ότι είστε πλάι μας, ειδικά σε αυτό το χρονικό διάστημα, όπου κυριολεκτικά δίνουμε όλο μας τον εαυτό για να ανταπεξέλθουμε και να τιμήσουμε το Σώμα και την χώρα, μας δίνει δύναμη και κουράγιο.

Είναι σημαντικό να έχουμε αρωγό το Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ, η οποία εκπροσωπεί τους Αξιωματικούς του Σώματος, τους σημερινούς και αυριανούς ηγήτορες, αλλά και πρεσβευτές της χώρας ανά τον κόσμο, συμβάλλοντας έτσι με το δικό τους τρόπο στην διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη της αξιοζήλευτης ελληνικής ναυτιλίας. Αποστολή που είναι το ίδιο σημαντική, με αυτή των Συναδέλφων, που κατά βάση εκπροσωπούνται από εμάς και υψώνουν κάθε πρωί την Σημαία σε κάθε άκρη της χώρας και στο πιο μικρό νησί.

Διαχρονική μας άποψη είναι ότι το Λιμενικό Σώμα είναι μια αλυσίδα, όπου οι κρίκοι της πρέπει να είναι δυνατά συνδεδεμένοι, από το Αρχηγό και την Ηγεσία μέχρι του Συναδέλφους όπου και αν υπηρετούν, αλλά και τους νεότερους Δόκιμους.

Το ίδιο ενωμένοι πρέπει να είμαστε όλοι όσοι εκπροσωπούμε συνδικαλιστικά τους συναδέλφους, ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ, έτσι ώστε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα και να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε, με απώτερο σκοπό την εργασιακή μας ηρεμία, που θα φέρει και την οικογενειακή και απόλυτο στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών ελλήνων και ξένων, των επισκεπτών, αλλά και όσων διάλεξαν την χώρα αυτή για καταφύγιο.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ Φώτιος ΚΟΥΤΡΟΜΠΙΛΑΣ Γεώργιος
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->