Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΛΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..
 ANAΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από συνάντηση μελών του Δ.Σ. της ενώσεώς μας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Παναγιώτη και παρουσία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ηρακλείου κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗ Νικόλαου και εκπρόσωπο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ηρακλείου κ. ΒΑΡΔΑΚΗ Σωκράτη, συζητήθηκαν θέματα που ταλανίζουν τις Λιμενικές Αρχές της Ανατολικής Κρήτης.

Ειδικότερα αναφερθήκαμε στην ανακατανομή των οργανικών θέσεων για την οποία δημιουργήθηκε ομάδα εργασίας με βούληση του ιδίου του κ. Υπουργού προκειμένου επανεξεταστούν οι οργανικές θέσεις στο Λιμενικό Σώμα –Ελληνική Ακτοφυλακή και αποκατασταθούν τυχόν αδικίες.

Ζητήσαμε την αύξηση των οργανικών θέσεων στη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου με τη σύσταση ενός Λιμενικού Τμήματος εντός Λιμένα, την αναβάθμιση του Λιμενικού Φυλακίου Ελούντας σε Λιμενικό Τμήμα, την επανίδρυση του Λ/Σ Καστρίου Βιάννου, την ενίσχυση με πυροτεχνουργό, τη διάθεση ενός σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, την ενίσχυση των Λιμενικών Αρχών Ιεράπετρας και Σητείας με προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό καθώς και με την αποκατάσταση των ελλείψεων που υφίστανται σε διπλωματούχους αναλόγων προσόντων στα ΠΛΣ όλων των Λιμενικών Αρχών .


Ο κος Υπουργός μας υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει όλα τα παραπάνω θέματα που του τέθηκαν, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας και ότι θα είναι αρωγός στην υλοποίησή τους.


Η Ένωση μας θα συνεχίσει να προασπίζεται και να υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματά μας.
Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->