Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΛΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ : ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ


Τι να την κάνεις την τρόικα όταν υπάρχει η ευλογημένη διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Αρχηγείου μας.

Μία διεύθυνση της οποίας ο κύριος σκοπός είναι όχι μόνο να μην δημιουργεί προβλήματα την εποχή που ζούμε στους λιμενικούς αλλά να τα επιλύει.

Ένα από αυτά τα προβλήματα που επέλυσε η συγκεκριμένη διεύθυνση ήταν και η καταβολή των εξόδων εγκατάστασης των λιμενικών όταν μετακινούνταν στο πλαίσιο μετάθεσης πάντα από και προς επιπλωμένη κατοικία.

Μέχρι πρόσφατα η συγκεκριμένη διεύθυνση "έκοβε"  γιατί έτσι πίστευε τα έξοδα εγκατάστασης όταν η μετακίνηση πραγματοποιούνταν από και προς επιπλωμένη κατοικία γιατί με τον τρόπο αυτό ενίσχυε το κράτος και την εκάστοτε κυβέρνηση περιορίζοντας το κόστος το κρατικό θεωρώντας ότι είχε τη σύμφωνη γνώμη των λιμενικών.

Την πρακτική αυτή την ακολουθούσε για χρόνια και πολλοί λιμενικοί δεν πήραν τα συγκεκριμένα χρήματα γιατί η ΔΟΥ λειτουργώντας στο πλαίσιο των θεσμών ή πιο κυριλέ της Επιτροπείας βοήθησε με τον τρόπο της το κράτος.

Τώρα όμως που η οικονομική κατάσταση καλυτερεύει και η ανάπτυξη κυκλοφορεί στους δρόμους και η ελληνική οικονομία γίνεται ανταγωνιστική η ΔΟΥ από ότι μαθαίνουμε ρώτησε το υπουργείο οικονομικών αν τα έξοδα εγκατάστασης που παρακρατούσε από τους λιμενικούς τόσα χρόνια με το αιτιολογικό της επιπλωμένης κατοικίας μπορεί πλέον να τα αποδίδει στους δικαιούχους εφεξής.

Και ω εκ του θαύματος το υπουργείο οικονομικών είπε ότι δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία η κράτηση των εξόδων εγκατάστασης λόγω επιπλωμένης κατοικίας και κατά συνέπεια θα έπρεπε να καταβάλλονται στους ταλαίπωρους λιμενικούς.

ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ όσοι δεν τα είχατε παραλάβει τα χρήματα γιατί έτσι ερμηνεύτηκε έτσι ντε και καλά ο νόμος από τη ΔΟΥ να προστρέξετε να τα διεκδικήσετε .


Άλλη μία πρωτοτυπία του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος.

Κατά τα άλλα φταίει η Μέρκελ ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ.

Εμείς δεν φταίμε πουθενά.

Αναρωτιέμαι θα ζητήσει ποτέ κανείς συγνώμη γιατί να βάλει ο υπεύθυνος το χέρι στην τσέπη του να καλύψει με δικά του χρήματα την ανεπαρκειά του δεν θα το κάνει. Είναι έτσι ναύαρχοι ενόψει ΚΡΙΣΕΩΝ??????
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->