Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΛΣ: Εμείς δίπλα στους εν ενεργεία συναδέλφους του ΛΣ για τα προβλήματα τους κι αυτοί δίπλα σ εμάς για τα δικά μας!

  Από τη σελίδα του Αντιδημάρχου Πειραιά και Αξιωματικού ΛΣ(εα).

Θελω δημοσια να ευχαριστησω ολους τους αποστρατους αξιωματικους συναδελφους μου απ το Λιμενικο Σωμα που με εξελεξαν στο ΔΣ της Πανελληνιας Ενωσης Αποστρατων Αξιωματικων ΛΣ και μαλιστα στην δευτερη θεση!

 Η μαζική προσέλευση σας στην Σχολή Λ/Φ την Κυριακή που πέρασε και η ανάδειξη νέων συναδέλφων στην διοίκηση της Ένωσης μας σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα που εφαλτήριο θα έχει όλους εσάς!

 Φιλοδοξία μας και πρόγραμμα μας θα είναι το άνοιγμα σε όλους τους αποστράτους εκτός Αττικής ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα ψήφου και δράσης για τα συνταξιοδοτικά μας προβλήματα.

 Δεύτερο μέλημα μας η συμπόρευση με την Ομοσπονδία των εν ενεργεία στελεχών(ΠΟΕΠΛΣ), στης όποιας το ΔΣ είχα την τιμή να θητευσω τρεις φορές και με την Ένωση Αξιωματικών (ΠΕΑΛΣ) καθ ότι πιστεύουνε στο "ενιαίο" του Σώματος!

 Εμείς δίπλα στους εν ενεργεία συναδέλφους για τα προβλήματα τους κι αυτοί δίπλα σ εμάς για τα δικά μας! 

Αγαπημένοι μου φίλοι και συνάδελφοι νοιώθω βαθιά υποχρεωμένος από την συγκινητική σας υποστήριξη και θα κάνω ο,τι περνάει απ το χέρι μου ώστε να μην διαψευστούν οι ελπίδες που στηρίξατε τόσο σ έμενα όσο και στα άλλα νέα εκλεγμένα μέλη!!
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->