Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.ΣΑΙΤΑΚΗΣ: Ευχαριστώ για την στήριξη, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη... Ένα "ευχαριστώ" το οποίο μάλλον ποτέ δεν θα είναι αρκετό..Αναδημοσίευση από τη σελίδα του τ.Προέδρου της ΠΕΑΛΣ στο FB:

Ευχαριστώ για την στήριξη, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη... Ένα "ευχαριστώ" το οποίο μάλλον ποτέ δεν θα είναι αρκετό..

Απευθυνόμενος στους συναδέλφους, αφυπηρετήσαντες στο ΛΣ, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκαναν στις χθεσινές αρχαιρεσίες της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος , υπερψηφίζοντας με ως τακτικό μέλος του νέου ΔΣ,ενός ιστορικού σωματείου,που αποτελεί την Πανελλήνια θεσμική εκπροσώπηση 6000 ενεργών μελών.


Είμαι βαθιά συγκινημένος, που βρέθηκα χθες ανάμεσα σε εκλεκτούς συναδέλφους :


. που με δίδαξαν στα πρώτα μου βήματα στο Λιμενικό Σώμα,

. που συνεργάσθηκα μαζί τους με απόλυτη επιτυχία και πνεύμα κατανόησης και συναδελφικότητας,

.που μαζί τους μοιράστηκα τις χαρές αλλά και λύπες στον εργασιακό μας βίο και όχι μόνο..

. που μαζί τους σήμερα, νιώθω να ξαναζώ αναπολώντας στιγμές τις οποίες δεν μπορεί να σβήσει ο χρόνος,

Νιώθω επίσης ιδιαίτερη συγκίνηση, γιατί αισθάνομαι, ότι συνεχίζω, να βρίσκομαι στην θαλπωρή της οικογένειας του Λιμενικού Σώματος.


Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω, ότι με κάνετε να νιώθω στρατιώτης για την προώθηση των θεμάτων της Ένωσης συμπαρατασσόμενος με όλους εσάς με στόχο, από την επίλυση καθημερινών απλών προβλημάτων του συνταξιούχου λιμενικού μέχρι τα γενικότερα θέματα που ενδιαφέρουν την ανατροπή της άδικης μεταχείρισης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία ενστόλων.

Σημαντική παράμετρος σε όλα αυτά -κατά την ταπεινή μου γνώμη- διαδραματίζει η ενότητα στην Ένωση μας, η άμεση συνέργεια με το εν ενεργεία τμήμα της Λιμενικής Οικογένειας με στόχο την από πλευράς Λιμενικού Σώματος την σθεναρή προβολή ενιαίων θέσεων και διεκδικήσεων.

Στην προσπάθειά μας αυτή πρέπει, να είμαστε συμπορευόμενοι και συμμαχούντες με τις άλλες Ενώσεις Αποστράτων, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με σχέση ισότιμη στις διεκδικήσεις, προβάλλοντας πάντα αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που αδυνατίζουν το ενιαίο της φωνής μας.


Αγαπητοί συνάδελφοι,


ως νέο μέλος του ΔΣ της Ένωσής μας επιτρέψτε μου, στο πλαίσιο του απέραντου σεβασμού στα πρόσωπά σας, αλλά και τον ενθουσιασμό την άγνοια του πρωτάρη, να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας, ελπίζοντας ότι κάποιες από αυτές μπορεί τώρα ή στο μέλλον, να δώσουν το ερέθισμα-το ξεκίνημα για συζήτηση ή απλό προβληματισμό.


Η οργάνωση και καθοδήγηση των μελών σε κάθε μορφής αγώνα για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν.

ü Η τακτική ενημέρωση-επικοινώνηση των ζητημάτων μας τόσο των κοινωνικών εταίρων όσο και της κοινής γνώμης, των πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

ü Η συνεργασία με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του χώρου καθώς και με άλλα σωματεία εργαζομένων σε άλλους χώρους, για ενεργή συμμετοχή του σωματείου στο ελληνικό και διεθνές γίγνεσθαι

ü Η συγκρότηση ομάδων εργασίας και επιτροπών για τη μελέτη θεμάτων συνδικαλιστικών, επαγγελματικών, πολιτιστικών, επιστημονικών και η δημόσια γνωστοποίηση των πορισμάτων, προς υποβοήθηση των συλλογικών οργάνων του σωματείου.

ü Η δημιουργία Ταμείου Αλληλοβοήθειας των αφυπηρετησάντων στο ΛΣ στελεχών, συνεταιρισμών, ξενώνων διακοπών, κλπ., μετά από έγκριση της Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.) και σύμφωνα με τους ιδιαίτερους κανονισμούς που εκείνη θα ψηφίσει.

ü Η αξιοποίηση των μελών σε όλους τους τομείς δράσεις μας, με την αξιοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους, χωρίς αποκλεισμούς και προ καταλήψεις.

ü Η διεύρυνση των δημοκρατικών λειτουργιών της ένωσης αρχών μας.

Εν κατακλείδι, θέλω να επισημάνω ότι οι συντριπτικοί πλειοψηφία των συναδέλφων απαιτεί από όλους εμάς που θέσαμε στην κρίση τους την υποψηφιότητα μας και μας εμπιστεύτηκαν, ενότητα, σοβαρότητα, προσδοκώντας θετικά αποτελέσματα.


Ευχαριστώ για την στήριξη, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη... Ένα "ευχαριστώ" το οποίο μάλλον ποτέ δεν θα είναι αρκετό.

Συνεχίζουμε…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.ΣΑΙΤΑΚΗΣ

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->