Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

ΡΟΔΟΣ Συλλήψεις για 9.335 γρ. ακατέργαστης κάνναβηςΣτο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες και μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, μία 20χρονη αλλοδαπή και ένας 23χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών .

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα Ακαντιάς Ρόδου μετά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκε στην κατοχή της 20χρονης αλλοδαπής ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους εννέα κιλών και τριακοσίων τριάντα πέντε γραμμαρίων (9.335 γρ.) εντός δέκα (10) πλαστικών συσκευασιών, ενώ κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης συνελήφθη και ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος παρέλαβε από την ανωτέρω μία (01) ταξιδιωτική αποσκευή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->