Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΑΑΛΣ : Οι έπαινοι και οι συμβολισμοί έχουν αξία όταν συνοδεύονται από πράξεις.ΠΕΙΡΑΙΑΣ 16-2-2018
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 30/18

Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των σε αφυπηρέτηση στελεχών του ΛΣ
συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε τους εν ενεργεία συναδέλφους που καθημερινά υπερβάλλοντας εαυτούς καταφέρνουν να επιτελούν την ύψιστη αποστολή και το έργο που τους έχει ανατεθεί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Η σπουδαιότητα και το πολύτιμο της συνεισφοράς τους
στα θέματα της Εθνικής μας άμυνας, της φύλαξης των θαλασσίων συνόρων, στην έρευνα και διάσωση και στο μεταναστευτικό, έχει κατά κόρον επαινεθεί και καταγραφεί στη συνείδηση της Ελληνικής κοινής γνώμης αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας.

Συγχαίρουμε όλα τα πληρώματα των σκαφών
που περιπολούν και φυλάσσουν τα ανατολικά σύνορα της χώρας. Σφίγγουμε το χέρι του κυβερνήτη και κάθε μέλους του πληρώματος ξεχωριστά του ΠΑΘ 090 «ΓΑΥΔΟΣ», για τον άριστο τρόπο διαχείρισης θεμάτων του Εθνικού σχεδιασμού.

Το θάρρος, ο επαγγελματισμός και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος τους χαρακτηρίζει και μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι και ασφαλής.


Καλούμε τον κ Πρωθυπουργό
πέραν των επαίνων και των συμβολισμών να προχωρήσει και σε πράξεις άμεσα για την αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελούν τα στελέχη μας, ενισχύοντας το ΛΣ τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε επιχειρησιακά μέσα για την εκπλήρωση της κρίσιμης Εθνικής αποστολής.

Οι έπαινοι και οι συμβολισμοί έχουν αξία όταν συνοδεύονται από πράξεις.

Στηρίξτε λοιπόν τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους έμπρακτα.

Αφήστε πίσω την ανακολουθία και την ασυνέπεια κάνοντας πράξη όσα προεκλογικά είχατε υποσχεθεί, την πλήρη συμμόρφωση με τις αποφάσεις του ΣΤΕ και την αναγνώριση των ιδιαιτεροτήτων στην δραστηριότητα των ένστολών.

Πράξεις και όχι λόγια ...τέρμα οι υποσχέσεις!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ Βασίλειος ΣΑΙΤΑΚΗΣ Δημήτριος
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->