Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Επίθεση Αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη
Μόλις λίγες ώρες πριν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα, άγνωστοι, πιθανότατα αντιεξουσιαστές, έκαναν επίθεση στο σπίτι όπου μένει ο Μίκης Θεοδωράκης στο κέντρο της Αθήνας. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης θα είναι από τους βασικούς ομιλητές στην αυριανή (04.02.2018) συγκέντρωση.

Ήταν περίπου 15:30 το απόγευμα του Σαββάτου όταν άγνωστος αριθμός ατόμων βρέθηκε έξω από το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, στην περιοχή της Ακρόπολης.


Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν κόκκινη μπογιά στην πόρτα της εξόδου αλλά δεν έμειναν εκεί. Με μαύρο σπρέι έγραψαν κι ένα σύνθημα κατά του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. «Η ιστορία του ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της Πλ. Συντάγματος (σ.σ. εκεί θα γίνει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία)» έγραψαν.Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης είναι καλά στην υγεία του. Και με δήλωσή του που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του, έστειλε μήνυμα πως εκείνος δεν πτοείται από τις απειλές ενόψει του συλλαλητηρίου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις απειλές που δέχεται για να μην μιλήσει στο συλλαλητήριο και την επίθεση με μπογιές που έγινε στο σπίτι του, είπε: «Είμαι ήρεμος και έτοιμος».

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο, απάντησε: «Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».


www.newsit.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->