Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

VIDEO Συνέντευξη Προέδρου & Γεν. Γραμματέα ΠΟΕΠΛΣ στην εκπομπή Αστυνομία & Κοινωνία του BLUESKY TV .
Στην εκπομπή «Αστυνομία και Κοινωνία» του τηλεοπτικού Σταθμού Blue Sky παρευρέθησαν ο Πρόεδρος ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος της Ομοσπονδίας (ΠΟΕΠΛΣ) όπου ανέπτυξαν ένα μέρος των προβλημάτων των στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στο σημαντικό έργο που επιτελούν στην παραμεθόριο οι συνάδελφοι καθώς και τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν .

Έστειλαν μήνυμα στην Πολιτική Ηγεσία του ΥΝΑΝΠ για την αποκατάσταση των οργανικών θέσεων ύστερα από τη παράλογη μείωση που είχε προβεί η προηγούμενη κυβέρνηση καθώς και την επανεξέταση του Καλλικράτη γιατί ο τρόπος εφαρμογής του ήταν καταστροφικός για το Σώμα.

Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας τόνισε ότι το Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ διαδραματίζει νευραλγικό ρόλο στην προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων στη θαλάσσια περιοχή της πατρίδας μας.

Ο στρατηγικός ρόλος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ θα αναφανεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα έτη με την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ. Για αυτό η περαιτέρω ενίσχυση και αξιοποίηση του Σώματος δεν αποτελεί απλώς αδήριτη ανάγκη αλλά κρίσιμης σημασίας εθνικής απαίτηση.

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->