Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

ΚΡΗΤΗ: Οι δύο χώροι που έκρυψαν τα 1.269 κιλά χασίς μέσα στο σκάφος ΦΩΤΟ

1269 κιλά κατεργασμένης κάνναβης πολύ καλά κρυμμένα βρέθηκαν μετά από μεγάλη προσπάθεια των ανδρών του Λιμενικού μέσα στο αλιευτικό σκάφος Celine Star. Το Ράδιο Λασίθι, με τη βοήθεια του κ. Ξενικάκη ο οποίος είναι πλέον ο μεσεγγυητής, υπεύθυνος για το σκάφος το οποίο έχει κατασχεθεί, βρέθηκε σήμερα μέσα στα αμπάρια του σκάφους βλέποντας από κοντά το πόσο καλά ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά μέσα σε ειδικούς χώρους, τους οποίους ήταν δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ακόμα και βρισκόμενος ακριβώς δίπλα.

Μέσα στο σκάφος υπήρχαν δύο κρυφοί χώροι, ο ένας άδειος στο μηχανοστάσιο στη μέση περίπου του σκάφους, και ο άλλος βρισκόταν στην πρύμνη γεμάτος με ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά βρισκόταν κρυμμένα πίσω από ένα διπλό τοίχωμα με ένα κενό στο ενδιάμεσο γεμάτο με κανέλα και καφέ και γαρύφαλλο, για να καλύπτουν τις μυρωδιές των ναρκωτικών.
Οι χώροι και οι αποστάσεις του σκάφους είχαν μετρηθεί εξωτερικά απ΄το κατάστρωμα και εσωτερικά, και η διαφορά που προέκυψε ήταν ένα απ’ τα βασικά στοιχεία για να αρχίσουν να ξηλώνονται το ένα μετά το άλλο τα τοιχώματα της αποθήκης στην πρύμνη και να βρεθούν τελικά τα ναρκωτικά.
Δείτε το βίντεο και μερικές φωτογραφίες:


Η είσοδος από το κατάστρωμα για το μηχανοστάσιο

Η πόρτα που οδηγούσε στον χώρο που βρέθηκαν τα ναρκωτικά

Στο βάθος του μηχανοστασίου φαίνεται η άδεια κρύπτη που αποκαλύφθηκε

Η διπλή κρύπτη

Η γέφυρα, στην οποία κοιμόντουσαν και τα 4 μέλη του πληρώματος

Ράδιο Λασίθι
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->