Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΟΙ...ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ζητούν από τον κ. Κουρουμπλή να κρατήσει τον λόγο του!ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ 

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΚΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΥΛΕΣ Ε1-Ε2


Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Αναφορικά με όλες τις συναντήσεις που έχουν πραγματοποιήσει τα σωματεία ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ με τον Αρχηγό έχουν καταλήξει σε μια σειρά πρωτοβουλιών που είναι σε εξέλιξη,ανάμεσά σ'αυτές είναι και οι προσλήψεις στελεχών του ΛΣ. Παράλληλα και η Ε.Α.Α.Λ.Σ. ζήτησε από τον κ. Υπουργό την ενίσχυση του προυπολογισμού του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος με αναγκαίες προσλήψεις στελεχιακού δυναμικού για την στήριξη του εν ενεργεία προσωπικού ΛΣ. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να κατευθυνθεί προς την επίλυσή τους.

Από τον Μάιο του 2016 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε προαναγγείλει 300 θέσεις Λ/Φ γενικής σειράς,έχοντας κατατεθεί παράλληλα σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών , το οποίο όμως δεν προχώρησε διότι πίεζαν οι επιλαχόντες να απορροφηθούν, καταλαμβάνοντας και μειώνοντας τις θέσεις από τον ενδεχόμενο νέο διαγωνισμό.
Από προκήρυξη 49 ατόμων του 2015 προσλήφθηκαν συνολικά 200 άτομα αναιρώντας ουσιαστικά τις κυβερνητικές δηλώσεις περί διαφάνειας και αξιοκρατίας  στο σύστημα εισαγωγής.Επίσης δεν τηρήθηκε το ηλικιακό όριο για τους Λ/Φ, καθώς δικαίωμα συμμετοχής δόθηκε σε άτομα που γεννήθηκαν από 1-1-1988!!!Δύο χρόνια μετά καλούν τους επιλαχόντες να καταταγούν.
Απευθυνόμενος σε όλη την ηγεσία παρακαλούμε να επισπεύσετε τις διαδικασίες σχετικά με την έγκριση του νέου διαγωνισμού Λ/Φ(ανδρών-γυναικών), που έχει καθυστερήσει αρκετούς μήνες στα γραφεία του Υπουργείου Οικονομικών. Σωστότερο και δικαιότερο θα ήταν το όριο ηλικίας να μεταβληθεί όπως έγινε και σε προηγούμενες προκηρύξεις ετών 2015 και 2008 (γεννηθέντες 1988/1989) λόγω του ότι έχει να βγει προκήρυξη γενικού ενιαίου λυκείου από το έτος 2011!!!!

Όπως όλοι γνωρίζουμε παρήλθε και η 31/01/2018 με αποτέλεσμα να μην ανακοινωθεί το Π.Δ. όσον αφορά την πρόσληψη μέσω πανελληνίων εξετάσεων. Γιατί εφόσον έχουν εγκριθεί οι θέσεις των 199 λ/φ δεν ανακοινώνετε την προκήρυξη; Γιατί ενώ προωθήθηκε το αίτημα των επιλαχόντων το δικό μας όχι;

Ευελπιστούμε να βγει αυτή η προκήρυξη με μεταβλητό όριο ηλικίας καθώς καθυστέρησε αρκετά λόγω συμπληρωματικών προσλήψεων και η διαδικασία να γίνει με μοριοδότηση!!!

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ :
Απολυτήριο γενικού ενιαίου λυκείου(ανδρών-γυναικών)
Ξένη γλώσσα 
Πιστοποιητικό Η/Υ
Διπλώματα Γ, Δ, Ε
Δίπλωμα ταχυπλόου

Παρακαλώ να κρατήσετε τον λόγο σας και να δώσετε και σε μας την ευκαιρία να συμμετάσχουμε.

Οι αναμένοντες!

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->