Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Λ.ΑΜ.Δ.Α. Η άμεση δράση του Λιμενικού (ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ)


Είναι οι φύλακες άγγελοι του μεγαλύτερου λιμανιού της Χώρας,του λιμένα Πειραιά και οι πρώτοι, οι οποίοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα έκτακτο περιστατικό.Σκοπός της ομάδας είναι άμεση επέμβαση και οι έλεγχοι σε τροχοφόρα και μη, εντός της λιμενικής ζώνης. Οι επιτυχίες της ομάδας, είναι πολλές και αρκετές φορές, ίσως να μην έχουν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό.Πρόσφατα τιμήθηκαν με το Ναυτικό Μετάλλιο Α’ Τάξεως, τα στελέχη της Λ.ΑΜ.Δ.Α.
(ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ) :


ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ Λ.Σ. ΠΑΓΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Λ.Σ. ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Λ.Σ. ΠΙΕΡΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Λ.Σ. ΒΛΑΧΟΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
για την εξαιρετική ανδρεία που επέδειξαν κατά τη διάσωση συνανθρώπων μας από βέβαιο πνιγμό.Αυτές οι ενέργειες, δείχνουν το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης που διακατέχει τους συναδέλφους μας και τοποθετεί το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή στις υψηλότερες θέσεις της συνείδησης του Ελληνικού λαού.


Τα στελέχη της ομάδας είναι Λιμενικοί που σε ετήσια βάση μετέχουν σε εκπαιδεύσεις σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία με σκοπό να έχουν πάντα τη μέγιστη δυνατή επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Η Λ.ΑΜ.Δ.Α. ανταποκρίνεται στην ανάγκη ταχείας και μαχητικής επέμβασης τόσο για την πρόληψη, όσο και για την καταστολή κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.
εκπαίδευση Λ.ΑΜ.Δ.Α. (πρώην ΟΜ.Α.Ε.)ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->