Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

ΕΚΠΤΩΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ - ΤΣΙΑΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ...ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Όπως είχαμε προαναγγείλει με χθεσινή μας ανάρτηση http://www.limenikanea.gr/2018/03/blog-post_0.html η σημερινή ημέρα φαίνεται να είναι δύσκολη για κάποιους συνδικαλιστές της Ένωσης Αττικής Πειραιά και Νήσων.

Με δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά η σημερινή Διοίκηση κρίθηκε έκπτωτη ύστερα από προσφυγή του νυν Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ και επικεφαλής της ομάδας "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ"που διεκδίκησε την ηγεσία της ένωσης στις τελευταίες εκλογές.

Υπενθυμίζουμε ότι  ο συνδυασμός 'ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ"προσέφυγε στην δικαιοσύνη καταγγέλοντας την διαδικασία υποστηρίζοντας  αλλοίωση του αποτελέσματος των εκλογών της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων, που διεξήχθησαν στις 15 και 16/11-2016.

 Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή των μελών του συνδυασμού, ακυρώνοντας με τον τρόπο αυτό την  εκλογική διαδικασία της 15 και 16/11/2016, για την εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην ΠΟΕΠΛΣ, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Αττικής Πειραιά και Νήσων.


Για τον λόγο αυτό σήμερα ο συνδυασμος "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ"υπέβαλλε νέα αίτηση στο Μονομελές πρωτοδικείο Πειραιά για τον διορισμό προσωρινής Διοίκησης, με σκοπό την διεξαγωγή νέας εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη οργάνων της Ένωσης.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση με την οποία στις 14/12/2016 ανακοίνωναν την προσφυγή τους στη δικαιοσύνη.


"Προσβολή της εκλογικής διαδικασίας της ΕΠΛΣΑΠ απο τον συνδυασμό " ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ".

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, σήμερα Πέμπτη 14/12/2016 ο συνδυασμός "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ" άσκησε όλα τα ένδικα μέσα που είχε στην διάθεση του, προκειμένου με αδιάσειστα στοιχεία να αποδείξει τα λεγόμενα του, για αλλοίωση του αποτελέσματος των εκλογών της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων, που διεξήχθησαν στις 15 και 16/11-2016.
Πιο συγκεκριμένα υπεβλήθη:

1) μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Ναυτοδικείου Πειραιά κατά παντός υπευθύνου, ότι στις ως άνω αρχαιρεσίες παρατηρήθηκε, αφενός, εκτεταμένη αλλοίωση του μητρώου μελών και, κατά συνέπεια, του εκλογικού καταλόγου και, αφετέρου, παρεμβάσεις τρίτων στην εκλογική διαδικασία, με συνέπεια:

α) να παρουσιαστούν ως ψηφίσαντες με επιστολική ψήφο συνάδελφοι λιμενικοί, οι οποίοι δεν είναι μέλη της ένωσης και ουδέποτε ψήφισαν

β) να ψηφίσουν είτε αυτοπροσώπως είτε με επιστολική ψήφο συνάδελφοι οι οποίοι κατά το καταστατικό έχουν απολέσει ή δεν έχουν αποκτήσει την ιδιότητα του μέλους της Ένωσης,

γ) να μην καταχωρηθούν στο μητρώο μελών και στον εκλογικό κατάλογο και να μην γίνει δεκτή η επιστολική ψήφος συναδέλφων, οι οποίοι οι είναι μέλη της Ένωσης και

2) αγωγή ενώπιον του μονομελούς πρωτοδικείου Πειραιά κατά της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ Αττικής - Πειραιά και Νήσων περί ακύρωσης της εκλογικής διαδικασίας με το ως άνω σκεπτικό.

Ο λόγος πλέον ανήκει στην δικαιοσύνη, στην κρίση της οποίας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη."

 Οι εξελίξεις φαίνεται να δικαιώνουν αυτούς τους ισχυρισμούς αφού πλέον με δικαστική απόφαση η ΕΠΛΣ Αττικής, Πειραιά & Νήσων οδηγείται σε νέες εκλογές από προσωρινή διοικούσα επιτροπή.

Η εξέλιξη αυτή μας είπαν "δικαιώνει τον αγώνα και τις προσπάθειες μας για ένα υγιή συνδικαλιστικό φορέα, δίπλα στο συνάδελφο και στα προβλήματα του. Ο συνδυασμός “ Μαζί για την Ένωση “ δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει το σκοπό αυτό και θα συνεχίσει να το πράττει, ανεξάρτητα από τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που θα εμφανίζονται κάθε φορά στο δρόμο του."

Το ερώτημα συμπληρώνουν είναι  "πως αντιλαμβάνονται τα αγνά συνδικαλιστικά ιδεώδη που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν οι συγκεκριμενοί συνδικαλιστες."
 
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->