Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Έγινε και αυτό !!!!!!!!! Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος πετάει στο δρόμο το Αστυνομικό Τμήμα Σύμης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Έγινε και αυτό !!!!!!!!!

-Στα πλαίσια της ''αγαστής'' συνεργασίας των Υπηρεσιών στο πολύπαθο νησί της Σύμης, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος πετάει στο δρόμο το Αστυνομικό Τμήμα Σύμης , κάτω από τη μύτη της Πολιτικής και Φυσικής μας Ηγεσίας.

Γιατί ;;;;;;; .... Για την εξοικονόμηση πόρων και μείωση των δαπανών στέγασης του Λιμενικού Σώματος, ωθώντας το Αστυνομικό Τμήμα Σύμης στο ενοίκιο !!!!!!!

Η Ένωση μας από την πλευρά της, θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να μην βρεθούνε οι συνάδελφοι μας του Α.Τ. Σύμης στο δρόμο, αλλά ούτε και στριμωγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, καθότι το εν λόγω κτίριο εκ των πραγμάτων, δεν δύναται να συστεγάσει και τις δύο Υπηρεσίες.

Το μόνο πράγμα που πραγματικά μας στεναχωρεί, είναι ότι εκείνοι που δημιούργησαν την ως άνω κατάσταση και συνεχίζουν να την υποστηρίζουν ως και σήμερα, δεν έχουν αντιληφθεί ότι τα απόνερα των ενεργειών τους θα πλήξουν αποκλειστικά και μόνο τους πολίτες της Σύμης και την οικονομία του νησιού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος

http://verena.gr
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->