Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ κ. ΡΑΠΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΣ.ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ 

ΑΓΑΠΗΤΑ LIMENIKA NEA,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ κ. ΡΑΠΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΣ.

ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΜΑΧΙΜΟΣ, ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ???.

ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΔ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο κος ΚΟΡΟΝΤΖΗΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΚΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΔ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ κο. ΚΟΡΟΝΤΖΗ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟ. Κε. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ???ΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ???? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ????

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ?????

Κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ??????

Ο κ.ΚΟΡΟΝΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ INTERNET ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?????

Κ. ΚΟΡΟΝΤΖΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->