Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

ΣΠΕΥΣΑΤΕ: ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΛΣ..Σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος αντιλαμβανόμενοι και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν τα στελέχη και αφού έκανε το πρώτο βήμα με την επαναφορά στην ενέργεια από την εφεδρεία του πρώτου Αξιωματικού ΛΣ εδώ και πάρα πολλά χρόνια,προτίθεται να στηρίξει κάθε αίτημα που ήθελε κατατεθεί από ενδιαφερομένους(αν και στην περίπτωση του προαναφερθέντος δεν απαιτήθηκε)εντός της τελευταίας 5ετίας για την επαναφορά τους στην ενέργεια.

Καθώς μάλιστα με βάση το ισχύον οργανόγραμμα του Λ.Σ. υπάρχουν εκατοντάδες κενές θέσεις και η ηγεσία του Σώματος επανειλημμένως έχει δηλώσει την ανάγκη πρόσληψης νέων στελεχών, και με δεδομένο ότι δεν προβλέπονται μεταβατικές διατάξεις μέχρι την ισχύ του συστήματος Πανελληνίων αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για όσους είτε μετάνιωσαν την αποστρατεία τους, είτε βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση συνεπεία της αποστρατείας τους.

Με βάσει του Π.Δ. 37/2012 στο οποίο προβλέπεται η εφεδρεία, κάθε βαθμοφόρος του Λ.Σ. ο οποίος συμμετέχει στον εν λόγω θεσμό – διάρκειας 5 ετών – έχει την δυνατότητα να επανέλθει στο Σώμα σε περίπτωση έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών, οι οποίες αιτιολογημένα δε δύνανται να καλυφθούν από τα εν ενεργεία στελέχη του Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο δρόμος λοιπόν είναι ορθάνοιχτος για όσους το επιθυμούν.


Στο πλαίσιο αυτό προτρέπουμε τους ενδιαφερομένους χωρίς δισταγμό να σπεύσουν ώστε να επωφεληθούν του "ευεργετήματος" με την κατάθεση σχετικής αίτησης απευθείας στην αρμόδια διεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση και προς αποφυγή παρεξηγήσεων  λέγεται ότι θα κρατηθεί σχετική σειρά προτεραιότητας αφού όπως φαίνεται από την πρώτη επαναφορά το κοινωνικό κριτήριο(εισοδημα, τέκνα κλπ)δεν έπαιξε καμία σημασία..

Τέλος δεν γνωρίζουμε αν θα ληφθούν επίσης υπόψη και τυχόν συστατικές επιστολές κομμάτων κυρίως του κυβερνητικού τόξου ...

Αυτά...

ΥΓ:

1.Για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή ενέργεια που θα απαιτηθεί  θα σας κρατούμε ενήμερους!

2.Καλό θα ήταν τα αιτήματα σας να κοινοποιούνται και στα Λιμενικά νέα για στατιστικούς.. κυρίως λόγους!


 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->