Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΓΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ;


Επιτέλους με την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου όλοι συμφώνησαν ότι και οι ακτές της Σαλαμίνας (όρμος Λιμνιώνα, Σελήνια, Ακτή Θεμιστοκλέους) είναι πλέον καθαρές από το μαζούτ του ναυαγίου ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ.

Μετά και τη σημερινή απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Ξανθού ο κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ έδωσε εντολή να μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο για τη διενέργεια επιτόπιας αυτοψίας, με επικεφαλής τον Υφυπουργό κ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ, τον Γ.Γ, τον Αρχηγό, Υπαρχηγό Λ.Σ.κ.λ.π. 


ΕΙΚΟΝΑ Νο: 1 Περιχαρής ο Υφυπουργός του ΥΝΑΝΠ, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, παρουσιάζει την νέα μέθοδο αυτοψίας προκειμένου εξακριβωθούν τα βέβαια ικανοποιητικά αποτελέσματα της απορρύπανσης.

Υ.Γ. 1: Δεν επιβεβαιώθηκε ότι είχαν μαζί τους μεταλλικά σκεύη για το πλύσιμο της άμμου για ανεύρεση κόκκων χρυσού..

Πάντως μερικοί- που δεν κατάλαβαν ακριβώς γιατί κοσκίνιζε την άμμο ένα κλιμάκιο που συμμετείχε και ο Αρχηγός του Λ.Σ.- μετά την απομάκρυνση του έτρεξαν και κουβάλησαν ταψιά από το σπίτι τους και έπλεναν κοσκινίζοντας την άμμο μέχρι το πρωί της επομένης…

ΕΙΚΟΝΑ Νο: 2Εγκάρδια συνομιλία με τον κ. Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου. Δεν προκύπτει ότι υπογράφηκε κανένα νέο Πρωτόκολλο Παράδοσης της παραλίας Π. Φαλήρου.

ΕΙΚΟΝΑ Νο: 3 Στο Π. Φάληρο το κλιμάκιο αρκείται στην κλασική μακροσκοπική μέθοδο αυτοψίας…. από την εξέδρα συνάντησης με τον κ. Δήμαρχο.

Είναι η ίδια μέθοδος ( του μακρόθεν) που αποτελεσματικά χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση όλων των κρίσιμων καταστάσεων και περιστατικών αρμοδιότητας Λ.Σ. και ΥΝΑΝΠ.

Υ.Γ. 2: Όλοι θα ενθυμείστε, ότι -σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις των Υπουργών- ο Σαρωνικός είχε καθαριστεί καλύτερα από ότι ήταν πριν την Ρύπανση….

Δεν γνωρίζουμε τι νόημα είχε αυτή η επιτόπια αυτοψία….


Εκτός εάν…. ο επικεφαλής της απορρύπανσης Υφυπουργός φοβήθηκε, μήπως ο Νοτιάς του χειμώνα με τα καμώματα του είχε συντελέσει, ώστε να πάει στράφι ο τέλειος καθαρισμός, που αυτός είχε επιτύχει. ….

 Αναρτήθηκε από LIMENIKANEA,GR


 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->