Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΙΝΟ Εγκαίνια του νέου κτιρίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου από τον Υπουργό Ναυτιλίας (φωτο-βίντεο)


Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Ναυπλίου πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Απριλίου στο Ναύπλιο.

Προηγήθηκε η τελετή του Αγιασμού από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδας Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Παπουλέση.
Ακολούθησαν ομιλίες από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρο Μαρίνο, τον Α΄Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρο Κλιάρη, τον Υπουργό ΝΑυτιλίας Π. Κουρουμπλή, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο, του Βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλα , Γ. Μανιάτη και Γ. Ανδριανό, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Δημαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Σταύρο Αυγουστόπουλο.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ.Ρούτουλας, η συζηγός του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία Σαμαρά, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου,  η πολιτευτής της ΝΔ Σόνια Ταντάρου Κρίγκου, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαλτέζος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλας και φυσικά στελέχη του Λιμενικού και πρώην Λιμενικοί υπάλληλοι.
Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της κορδέλας των εγκαινίων και μικρή δεξίωση για τους προσκεκλημένους.
https://www.argolikeseidhseis.gr/2018/04/blog-post_533.html

 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->