Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Μαζί όπου Υπάρχει Ανάγκη», το πρόγραμμα της «Αποστολής» Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από το Διδυμότειχο και τη Σαμοθράκη ως τα Ιωάννινα και τη Χαλκίδα βρέθηκε η «Αποστολή» για να προσφέρει δέματα τροφίμων και παιδικών ειδών σε εκατοντάδες οικογένειες, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Μέσω του προγράμματος «Μαζί όπου Υπάρχει Ανάγκη» και με τη στήριξη των σουπερμάρκετ «Μασούτης», η «Αποστολή» διένειμε βοήθεια η οποία περιελάμβανε, εκτός των άλλων, παιδικές και βρεφικές τροφές αλλά και προϊόντα υγιεινής για οικογένειες με βρέφη μέχρι ενός έτους.

Το κλιμάκιο του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
και ο Κωνσταντίνος Δήμτσας, γενικός διευθυντής της «Αποστολής» ταξίδεψαν στην Αλεξανδρούπολη, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα, στα Ιωάννινα, στη Χαλκίδα και στη Σαμοθράκη έχοντας ως στόχο να προσφέρουν κάθε μήνα ανάλογη βοήθεια σε 1.040 οικογένειες.

«Οικογένεια σημαίνει αγάπη, φροντίδα, προστασία, αγκαλιά
και εμείς ενεργούμε ως μία μεγάλη οικογένεια που νοιαζόμαστε για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και είμαστε δίπλα τους. Καθημερινά η αγωνία τους γίνεται δική μας ευθύνη και μέριμνα για να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα που χρειάζονται για την επιβίωση τους», τονίζει ο κ. Δήμτσας.

Μέσω του προγράμματος έχουν συνολικά επωφεληθεί 2.200 συνάνθρωποί μας,
ενώ 915 οικογένειες θα στρώσουν το πασχαλινό τραπέζι χάρη στην ενίσχυση που προσέφερε η «Αποστολή», με την προτροπή του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

«Η περίοδος του Πάσχα είναι συνδεδεμένη στη συνείδηση του κάθε ανθρώπου με συναισθήματα χαράς, αγάπης, ζεστασιάς και οικογενειακής θαλπωρής.
Υπάρχουν όμως και οικογένειες που βιώνουν δύσκολες στιγμές, άγχος, είναι συναισθηματικά φορτισμένες γιατί δυσκολεύονται και για τα βασικά πράγματα που αφορούν την επιβίωση στην καθημερινότητά τους. Σε αυτούς τους ανθρώπους δεν σταματούμε να δείχνουμε την αγάπη μας και να δίνουμε τη βοήθειά μας. Η οικογένειά τους είναι μέλος της δικής μας μεγάλης οικογένειας που οι βασικές της αρχές είναι η προσφορά και η αλληλεγγύη. Με αυτό τον τρόπο δεν σταματούμε να ελπίζουμε, να αγωνιζόμαστε και να αισθανόμαστε δυνατοί να συνεχίσουμε όλοι μαζί αλλάζοντας τη ζωή μας» υπογραμμίζει ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής».

Η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται με τη μεθοδολογία της μοριοδότησης.

Και αυτή η προσφορά στις ακριτικές περιοχές πραγματοποιήθηκε και με τη στήριξη της Aegean Airlines και του Λιμενικού Σώματος.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->