Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

ΑΜΑΣΗΤΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Υπό ελληνική σημαία. Ε, και?...

  Τα ελληνικά Μέσα καταπίνουν αμάσητη, την τουρκική προπαγάνδα...

Από το πρωί, διαδίκτυο και κανάλια - και κυρίως τα κανάλια, που διαθέτουν και ανταποκριτές στην Τουρκία- μεταδίδουν την είδηση με την σκοπιμότητα που την σερβίρει το τουρκικό πρακτορείο "Ανατολού": Συνελήφθη Γκιουλενιστής, σε σκάφος με ελληνική σημαία!
Και να το σκάφος και να η ελληνική σημαία. Αλλά, πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη του σκάφους και την σχέση που είχε -ή δεν είχε- με τον ιμάμη Μουράτ Ελμάς που συνελήφθη, ούτε κουβέντα.
Το -γνωστό για τα ύποπτα παιχνίδια του- κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων δεν...
δίνει καμιά πληροφορία. Και η είδηση σερβίρεται με την φωτογραφία της ελληνικής σημαίας και την πληροφορία περί ελληνικού σκάφους, που βεβαίως, δημιουργεί τους γνωστούς συνειρμούς: Η Ελλάδα βοηθάει τους... εγκληματίες Γκιουλενιστές!


Εντύπωση δε προκαλεί ότι οι Ελληνες δημοσιογράφοι στις ανταποκρίσεις τους από την Κωνσταντινούπολη, όχι μόνο δεν έχουν ρεπορτάζ για το τι ακριβώς σημαίνει, "σκάφος υπό ελληνική σημαία", αλλά ούτε καν έναν υπαινιγμό, ή έστω ενα ερώτημα δεν διατυπώνουν για το τι συμβαίνει μ' αυτό το σκάφος.

Τρίβουν τα χέρια τους στο "Ανατολού". Μια χαρά περάσαν την προπαγάνδα τους. Και 'μεις, την κατάπιαμε αμάσητη... Αναρτήθηκε από nonews-NEWS


 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->