Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΛΗΣΗ για πραγματοποίηση σύσκεψης των Προεδρείων ΠΕΑΛΣ και ΠΟΕΠΛΣ επί των κορυφαίων ζητημάτων που απασχολούν το Λ.Σ και τα στελέχη του

 
 


Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 at 12:00

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Αριθμ.Πρωτ.: Φ.200/Ε/65/18


κ. Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ,

Είναι δεδομένο ότι για την ΠΕΑΛΣ όπως και για εσάς κορυφαία θεσμικά ζητήματα που αφορούν στο Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του δεν πρέπει να είναι θύματα μικροσυνδικαλιστικών λόγων, της προσωπικής και υπηρεσιακής ανέλιξης κάποιων, της ψηφοθηρίας και κυρίως μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.


Με γνώμονα τα ανωτέρω,
κι επειδή η ενημέρωση των συνδικαλιστικών φορέων του ΛΣ επί των διαδικασιών έκδοσης κανονιστικών πράξεων και προεδρικών Διαταγμάτων που απαιτούνται για την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου 4504/2017 αλλά και άλλων θεσμικών προτάσεών μας επ’ ωφελεία του Οργανισμού που υπηρετούμε και των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. είναι σχεδόν ανύπαρκτη και όπου αυτή υπάρχει ανεπαρκής, τα προβλήματα «τρέχουν» και τα χρονικά όρια στενεύουν, αλλά κι επειδή δεν υπάρχουν περιθώρια από πλευράς των συνδικαλιστικών φορέων αδικαιολόγητων καθυστερήσεων και μονομερών δράσεων, προτείνουμε τη πραγματοποίηση άμεσης σύσκεψης των Προεδρείων ΠΕΑΛΣ και ΠΟΕΠΛΣ επί των ανωτέρω και ακολούθως τη συνάντησή μας με τη Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία.

Όπως γνωρίζετε η ΠΕΑΛΣ διαχρονικά εκφράζει
, όποτε απαιτείται, την γνώμη της, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, την ευθύνη και το κόστος, που σε κάθε περίπτωση είναι σαφώς μικρότερο από το κόστος που θα έχει για τα στελέχη Λ.Σ. τυχόν αδράνεια μας ή παράλειψή μας κι ως εκ τούτου και σεβόμενη τον αυτοτελή χαρακτήρα και την αυτονομία ενός εκάστου, τα μέλη μας, την ιστορία του Λιμενικού Σώματος, τον στρατιωτικό χαρακτήρα, τη δομή, τα έθιμα, τις αξίες, τις αρχές και τις παραδόσεις του Λ.Σ., την κοινωνική προσφορά του Σώματος αλλά και την προσφορά του στη ναυτιλία, θεωρεί τη σύσκεψη αυτή κρίσιμη, επιβεβλημένη και μόνο επ’ ωφελεία των μελών μας, του Λιμενικού Σώματος και του συνδικαλιστικού κινήματος του ΛΣ.

Η εν λόγω σύσκεψη λόγω των κρίσιμων θεμάτων που θα συζητηθούν αναμένεται πολύωρη και δύναται να πραγματοποιηθεί με οικονομική, διοικητική, οργανωτική κάλυψη – μέριμνα της ΠΕΑΛΣ.

Εν αναμονή της απαντήσεώς σας παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις και ανοικτοί σε τυχόν προτάσεις σας επί της διαδικασίας και της συζήτησης.


Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->