Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ : «Με τα προβλήματα των νησιωτών δεν παίζουμε… Είσαι Ανεπιθύμητος»


«Persona non grata» στο νησί της Σύρου χαρακτηρίζει σε τοπική εφημερίδα, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουρουμπλή ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης.Φαίνεται πως ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής θα ακούει Κυκλάδες και θα αλλάζει Ρότα μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης.

Μετά το δήμαρχο Μήλου άλλος ένας Δήμαρχος, ο κ. Γιώργος Μαραγκός ανακήρυξε «ανεπιθύμητο» (persona non grata) το κ. Κουρουμπλη στη Σύρο.

Το χαρακτηρισμό επιβεβαίωσε στο Cyclades24, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαραγκός και έχει να κάνει με την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων και με το »πόλεμο» και κυρίως με την στάση του κ. Κουρουμπλή απέναντι στους εφοπλιστές, κ.κ Γιώργο και Δημήτρη Στεφάνου.

Με τα προβλήματα των νησιωτών δεν «παίζουμε».

Η Σύρος και δικαιούται και αξίζει καλύτερης ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τα νησιά των Κυκλάδων, τον Πειραιά και τη Ραφήνα. Όποιος αδικεί την προσπάθεια του νησιού μας πρέπει να γνωρίζει ότι αναλαμβάνει και τις συνέπειες, ανέφερε ο κ. Μαραγκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αδέλφια Στεφάνου ετοιμάζουν νέα πρόταση προς τον Υπουργό και εύχονται να μην τους ξανά βάλει τρικλοποδιές…

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 15ο Περιφερειακό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, είναι ομιλητής και Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.


 https://cyclades24.gr/2018/05/maragos-kouroumplis-anepithimitos/
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->