Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Αναγκαιότητα άμεσων προσλήψεων στο Λιμενικό..ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ:

Προς: Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κο Κουρουμπλή Παναγιώτη

Κοιν: 1.Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κο Σαντορινιό Νεκτάριο

2.Γεν. Γραμματέα ΥΝΑΝΠ κο Τεμπονέρα Διονύσιο

3.Αρχηγό ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχο ΛΣ Ράπτη Σταμάτιο


Κε Υπουργέ,

Με αφορμή την κατάθεση σ/ν για το μεταφορικό ισοδύναμο, επανερχόμαστε στην πρόταση μας για την αναγκαιότητα άμεσων προσλήψεων στο Σώμα, σε όλες τις βαθμίδες προσωπικού και ειδικότερα σε διπλωματούχους Ε.Ν , λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες προσφυγικές ροές και την φύλαξη των εθνικών και της Ε.Ε συνόρων.

Η αναγκαιότητα αυτή καθιστά άμεση και επιτακτική την νομοθετική παρέμβαση μεταβατικής ρύθμισης για εισαγωγή στο Σώμα στελεχών εκτός διαδικασίας πανελληνίων εξετάσεων μέχρι την πλήρη εφαρμογή του ν. 4504/17 για την εισαγωγή στελεχών μέσω πανελληνίων εξετάσεων και την αποφοίτηση από τις παραγωγικές σχολές ΛΣ-ΕΛΑΚΤ των πρώτων στελεχών που θα εισαχθούν με αυτό το σύστημα.

Πιστεύουμε τέλος στη θετική συμβολή σας στην επίλυση του παραπάνω αιτήματος μας, θεωρώντας ότι όλοι μαζί και ο καθένας από τη θέση του, ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία, έχουμε κοινό σκοπό και στόχο και ότι γνώμονας μας είναι η βελτίωση των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού και ταυτόχρονα η αρτιότερη παροχή υπηρεσιών του Σώματος.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->