Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με το σπίτι που έζησε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος


Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι πωλείται το σπίτι όπου έζησε και πέθανε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στο Παλαιό Ψυχικό.

Εταιρεία real estate έχει αναλάβει το ακίνητο όπου ζούσε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Tις τελευταίες ημέρες στο σπίτι της Εθνάρχου Μακαρίου 5 στο Παλαιό Ψυχικό, εκεί όπου έζησε και άφησε την τελευταία του πνοή ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, τοποθετήθηκε μια μεγάλη πινακίδα που γράφει «Top Property Investments».Κάτω από τον τίτλο υπάρχουν μόνο μία διεύθυνση e-mail και ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Η «Δημοκρατία» επικοινώνησε με τον αριθμό του τηλεφώνου και απάντησε ένας άνθρωπος που συστήθηκε ως εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στην ερώτηση αν είναι μεσιτικό γραφείο ή εταιρεία κατασκευών, απάντησε διστακτικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ότι το ακίνητο (το οποίο τυπικά ανήκει στη Μονή Πεντέλης) δεν πωλείται, αλλά η εταιρεία δεν έχει καταλήξει ακόμα στον τρόπο διαχείρισής του.

Μια απάντηση πολύ γενική, σύμφωνα με την εφημερίδα, που ενισχύει την εντύπωση ότι επιχειρείται «με θολές μεθόδους και διαδικασίες το ξεπούλημα του ιστορικού ακινήτου».

Σημειώνεται, πάντως ότι ο νυν Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε υποσχεθεί πολλές φορές ότι η ιστορική οικία θα μετατραπεί σε μουσείο ή ξενώνα φιλοξενίας υψηλών εκκλησιαστικών προσώπων.
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->