Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΗΝ ΕΑΒ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΛΣ!


 

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Αν και έχει υπογραφεί  πενταετής σύμβαση  αρκετών εκατομμυρίων ευρώ με την ΕΑΒ εντούτοις από όσο πληροφορούμαστε τα εναέρια  μέσα του ΛΣ (αεροπλάνα και ελικόπτερα) δεν πετάνε.

Προφανώς ο Υπουργός και το ΛΣ δεν τα χρειάζονται,για την έρευνα και διάσωση ,την προστασία θαλασσίου περιβάλλοντος καθώς και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κάποιος το γεγονός ότι η αρμόδια επιτροπή ενώ διαπιστώνει μη τήρηση των όρων της πενταετούς σύμβασης από την ΕΑΒ ο κύριος Υπουργός την χαϊδεύει με την επιβολή τέτοιου  ύψους προστίμου όπως αυτά που επιβάλλονται σε περίπτερα της γειτονιάς..

Ξέρουμε ότι μας πιστεύετε αλλά για όσους δεν μπορούν να το χωνέψουν ας διαβάσουν παρακάτω :Αποδοχή πρακτικού επιτευχθείσας διαθεσιμότητας Ιπτάμενων Μέσων και επιβολή ποινικών ρητρών για την χρονική περίοδο από 11-10-17 έως 10-04-2018 στην ΕΑΒ Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 19 της αριθμ.Τ16/2009 Σύμβασης έργου ΥΕΝΑΝΠ – Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε. για την “εφοδιαστική και τεχνική υποστήριξη των ιπτάμενων μέσων του ΥΝΑΝΠ”, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->