Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ¨ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ¨ (;) ΜΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝσΚ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ  ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝσΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Η ΛΥΣΗ: ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΛΗΣΗΣ (ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 157 ΤΟΥ ΚΔΝΔ-ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ) ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ???ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ?????ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΣΗΣ Η ΟΧΙ?????ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ???????

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΔΙΠΛΟΤΥΠΟ Η ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ -ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ) ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΦΜ??????ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΣΗΣ Η ΟΧΙ??????ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ?????????

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΦΜ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ????? ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ??????Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ???????ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΦΜ???ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?????

ΕΛΛΑΔΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->