Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

"ΛΥΣΗ" ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.. ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΛΣ/ΝΔΕ ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ..


ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

Σας στέλνω την ανακοίνωση της ΕΠΛΣ ΝΔΕ που έστειλαν στις υπηρεσίες μας και ανέβασαν και στο FB τα σχόλια δικα σας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: «ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ»

Σας γνωρίζουμε ότι κατά την συνεδρίαση του τελευταίου Δ.Σ της Ένωσής μας ελήφθησαν οι κάτωθι αποφάσεις
προκειμένου να διευκολύνουμε τους συναδέλφους-μέλη μας στην Πάτρα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια πρόβλημα με την παροχή φαρμακευτικής περίθαλψης λόγω της σχετικής απαγόρευσης που έχει επιβάλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πατρών από 01-01-2012.


Α) Όλα τα μέλη μας που διαμένουν στην Πάτρα
αρχής γενομένης από 04-06-2018 θα μπορούν να στέλνουν φωτογραφία τις συνταγές τους κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως και Πέμπτη στο email της Ένωσης (eplsnde@gmail.com) ή σε οποιοδήποτε email μέλους του Δ.Σ. Στην συνέχεια όλες οι συνταγές που θα συγκετρώνονται, με επιμέλεια του Προέδρου ή του Αντιπροέδρου της Ένωσης που διαμένουν στο Αίγιο θα εκτελούνται από τα τρία φαρμακεία της πόλεως του Αιγίου που δέχονται το προσωπικό του Λ.Σ και θα αποστέλλονται αυθημερόν στην Πάτρα προκειμένου να τα παραλάβουν οι συνάδελφοι-μέλη μας.

Η παραλαβή θα πραγματοποιείται από το γραφείο της Ένωσης ή το Λιμενικό κατάστημα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μέλους του Δ.Σ με τον συνάδελφο-μέλος. 

Β)Αποφασίστηκε επίσης για κάθε εγγεγραμένο μέλος μας συμπεριλαβανομένων των μελών της οικογενείας του,η Ένωσή μας θα καλύπτει έως το τέλος του χρόνου το συνολικό ποσό των δέκα(10€)ευρώ ανά μήνα στην συμμετοχή τους στα φάρμακα για τις συνταγές που θα διεκπεραιώνει από τα φαρμακεία του Αιγίου.

Γ)Σε περίπτωση μεγάλης αναγκαιότητας φαρμάκου
θα έρχεστε σε άμεση επικοινωνία με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ προκειμένου επιταχύνεται η διαδικασία αποστολής του.

Η ΕΠΛΣ ΑΧΑΪΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσει να στηρίξει τους συναδέλφους-μέλη μας τιμώντας τις καταστατικές αρχές ιδρυσής της που είναι:

«ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΦΟ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΣΤΕΣ».

Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα προκύψει η ορθολογική και βιώσιμη λύση με τα φαρμακεία όπως σας έχουμε αναφέρει στην από 24-05-2018 ανακοίνωσή μας και όλα τα υπόλοιπα θα αποτελέσουν ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
Νικόλαος                                                                             

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ  ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ: 
 

 "Όπως καταλάβατε  κλείσαμε και αρχίζουν οι προσφορές. Μα καλά μας περνάνε για ιθαγενείς και  δίνουν χάντρες και καθρεφτάκια.  Εμείς των νομών Φωκίδας και Αιτωλοακαρνανίας; Θα γίνει και για μας το ιδιο η μόνο θα πληρώνουμε; Προφανώς νομίζουν ότι εμείς στο Μεσολόγγι και στο Πλατυγιάλι ακόμα και οι συνάδελφοι στην Ιτέα το Γαλαξίδι δεν έχουμε ανάγκη και παίρνουμε φάρμακα . Λάθος αν είχατε ενδιαφερθεί θα ξέρατε ότι δεν παίρνουμε και κάνουμε πολλά χιλιόμετρα για να πάρουμε σε δύσκολη διαδρομή. Προφανώς κάνουμε πολλά χιλιόμετρα παραπάνω από το Πάτρα Αίγιο. Αν νομίζετε ότι εμείς θα δίνουμε το 4ευρω για να κάνετε τους καλούς στους Πατρινούς και να δίνετε 10 εύρα  είστε γελασμένοι. Κάντε καμία πρόσφορα και σε μας καμία δωροεπιταγή από σούπερ μάρκετ."

                                                                                        
 
Υποστήριξη : SITE | Αρχική | facebook
Δ.Σ © 2012. ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ - limenika-nea.blogspot.com
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ Δ.Σ-Δ.Σ ΦΟΡΟΥΜ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΛΣBlogger
-->