Ο Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συναντήθηκε, σήμερα, στο γραφείο του, με τον πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Κυριάκο Κενεβέζο, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, σε διμερές και ευρωπαϊκό πλαίσιο, καθώς και οι τρέχουσες εξελίξεις. Επίσης, συζητήθηκε η αμυντική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και η σταθερή προσήλωση και των δύο για ειρήνη και σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ
Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Κυριάκο Α. Κενεβέζο.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος σε διμερές και ευρωπαϊκό πλαίσιο καθώς και οι τρέχουσες εξελίξεις. Επίσης, συζητήθηκε η αμυντική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και η σταθερή προσήλωση και των δύο για ειρήνη και σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

https://www.onalert.gr/enoples-dynameis/geetha/a-g...