Ένας αόρατος πόλεμος διεξάγεται συνεχώς και αδιαλείπτως στον φανερό και σκοτεινό (χάκερς) κόσμο του διαδικτύου, που δεν γίνεται αντιληπτός, πλην όμως τα αποτελέσματά του είναι καθοριστικά, σε πολλούς τομείς, όπως η άμυνα, η ασφάλεια, η οικονομία και γενικά στις δημόσιες δομές μιας κρατικής οντότητας.

Ζούμε σήμερα στην εποχή της "δικτατορίας" των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα λεγόμενα New Media που είναι πανίσχυρα όπλα επιρροής, προπαγάνδας, επικοινωνίας, παραπλάνησης κλπ. Πρόκειται για το "Facebook, το Twitter, το Flickr, το Υoutube, το Istangram" κ.α, τα οποία έχουν ξεπεράσει τα μέχρι τώρα παντοδύναμα ΜΜΕ.

Είναι σημαντικότατα "εργαλεία" στην διάθεση των πάντων που χρησιμοποιούνται από οργανώσεις, κρατικές οντότητες, υπηρεσίες, εταιρίες, οργανισμούς και άτομα για διάχυση μηνυμάτων, προώθηση πληροφοριών, απόκτηση προσωπικών δεδομένων για πολλαπλές χρήσεις και σκοπούς. Μέσω αυτών μπορείς επίσης να ενημερώσεις, να αποκαλύψεις, να παραπλανήσεις, να αποκρύψεις, να κατευθύνεις, να προωθήσεις ιδέες, πράγματα και καταστάσεις, να προκαλέσεις κρατικές δολιοφθορές, να αποκαλύψεις στρατιωτικά μυστικά και δεδομένα και γενικά να προκληθεί τεράστια ζημιά σε εταιρίες, οργανισμούς, Ένοπλες Δυνάμεις και γενικά σε κάθε κρατική οντότητα.

Έτσι, πρόσφατα, αποκαλύφθηκε μια σοβαρή εχθρική ενέργεια κατά της Ελλάδος. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε με άρθρο του ο Ισραηλινός Πλοίαρχος ε.α. Eyal Pinko στην ισραηλινή ιστοσελίδα και αναδημοσίευσε η αξιόπιστη εφημερίδα The Jerusalem Post της 9 Σεπτεμβρίου 2020, τους τελευταίους μήνες, αποκαλύφθηκε ότι μια ιρανική ομάδα "χάκερ" επιτέθηκε σε πολλούς αξιωματικούς και δομές του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Δείτε εδώ https://slpress.gr/ethnika/apokalypsi-maziki-epith...τη συνέχεια του άρθρου