Να διαλύσουν τον πυκνό πέπλο μυστηρίου, αναφορικά με την ξαφνική εμφάνιση του πρώην κορυφαίου στελέχους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο με την κατάθεσή του, έδωσε άλλη τροπή στην ανακριτική έρευνα για την υπόθεση του C4I, επιχειρούν δικαστικές πηγές τις οποίες επικαλείται το "Βήμα της Κυριακής".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συγκεκριμένες πηγές ενημέρωσης διευκρίνιζαν ότι οι αρχικές διαρροές που ήθελαν το συγκεκριμένο πρόσωπο να προσέρχεται αυτοβούλως στον ανακριτή και να καταθέτει στοιχεία, δεν είναι ακριβείς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο - κλειδί στην έρευνα, έλεγαν - σύμφωνα με την εφημερίδα - οι ίδιες πηγές, εκλήθη από τον ανακριτή. 

Πρόσθεταν δε, ότι η κατάθεσή του  είναι μια από τις 49, που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια της έρυενας, αφότου διαχωρίστηκε κατά το μέρος της ανάθεσης, η υπόθεση του C4I. Ακόμη τόνιζαν ότι οι μάρτυρες δεν είναι ισάριθμοι, απλώς έχουν δώσει πληροφορίες και στοιχεία στην ανάκριση περισσότερες από μια φορές. 

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα, μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται πρώην βουλευτές, τότε πρόσωπα κλειδιά της Siemens, όπως ο Γέργκ-Μίχαελ Κούτσενρόιτερ, αλλά και πολιτικά στελέχη που είναι σε θέση να γνωρίζουν τα της εποχής εκείνης.   

onalert.gr